Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 13:00

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bystřice si přispala výhru díky 5 gólům bývalého hráče a-týmu


14

Velká neznámá čekala rezervu Bystřice. V Oslavicích je totiž přivítal c-tým Velkého Meziříčí. Zápas neměl jednoznačného favorita, tudíž by měl být docela vyrovnaný.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miloš Prášil otočil nepříznivý stav

První poločas byl docela vyrovnaný, více ze hry asi měli domácí hráči, kteří se mohli v 11. minutě radovat. Skóré tohoto zápasu otevřel Tomáš Kuřátko, který vstítil první gól svého týmu v okresním přeboru. Poté hosté měli další velké problémy, protože domácí kopali penaltu, ale Petr Miloš dokázal pokutový kop zlikvidovat a hodně tak béčko Bystřice podržel. Poté ale Meziřičí začalo dělat chyby, čehož dokázal využít bývalý hráč a-týmu Miloš Prášil. Ten se prosadil nejdříve v 42. minutě a potom přidal další branku ve 44. minutě. Velké Meziříčí sice bylo lepší, ale hosté dokázali využít svoje šance, zatímco domácí gól nedali. Rezerva Bystřice tak opanovala první poločas 2:1, když se 2x trefil Miloš Přášil.

Prášil rozhodl o výhře

Do druhého poločasu opět vstoupili o trochu lépe domácí hráči, kteří ale svoje šance v branku nepřetavili. Naopak Bystřice se dokázala prosadit. Ve 49. miinutě Miloš Prášil vstřelil svůj 3. gól a zkompletoval hattrick. Jenže hosté vypadli z tempa a toho domácí dokázali využít. V 53. minutě svým druhým zásahem zkomplikoval hostům utkání Tomáš Kuřátko, poté na 3:3 vyrovnal Lukáš Chalupa. Vedení hostům vrátil střelec Miloš Prášil, který se tak už prosadil po čtvrté. A v 68. minutě vsítil 5 hostující gól. Na toto už domácí hráči nedokázali odpovědět, a tak první zápas v okresním přeboru Velké Meziříčí C prohráli 5:3, když všechny branky hostů dal Miloš Prášil. Domácí sice byli lepší, ale hosté v tomto zápase ukázali efektivitu a proto vyhráli 5:3. Ještě se sluší říct, že tři asistence zaznamenal Tomáš Samek.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
David Čech - kapitán: Po dlouhé době jsme narazili na slušně vybavený tým. Náš brankář za stavu 1:0 chytil penaltu, za stavu 2:0 by se nám hrálo hůře. Poločas jsme vyhráli 2:1. Podařilo se nám dát na 3:1, pak jsme ale vypadli z tempa, soupeř vyrovnal na 3:3, s náma to vypadalo bledě, ale dali jsme 2 góly. Posila z a-týmu Miloš Prášil dal 5 branek, bez něj by se nám na krásném hřišti se slušným soupeřem těžko bodovalo. hráč utkání: Miloš Prášil

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Eduard Smejkal - trenér, hráč: Myslím si, že jsme byli lepší, ale Bystřice byla produktivnější, ale chci říct, že zápas byl férový, fotbalový, mělo to úroveň, asi to vypadá, že s Bystřicí se budeme pohybovat ve vyšších patrech tabulky, chci poděkovat Bystřici za férový zápas. hráč utkání: Jan Šimáček



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
D. Kameník [-] - L. Smejkal [-] (73. F. Musil [-] ) , J. Krejčí [-] , I. Nováček [-] , J. Šimáček [-] (46. O. Šlapal [-] ) , T. Kuřátko [-] , E. Smejkal [-] , L. Smejkal [-] , L. Chalupa [-] , O. Pospíšil [-] , M. Valenta [-] (46. P. Mezlík [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Petr [-] - D. Mareš [-] , M. Prášil [-] , D. Zítka [-] , T. Samek [-] , J. Rejzek [-] , D. Čech [-] , P. Podsedník [-] (85. M. Vávra [-] ) , V. Kutnyk [-] , J. Holý [-] , P. Tomášek [-]

Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SKRYJA Stanislav, HOMOLA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Souboj nováčka soutěže s rezervou Bystřice vyzní lépe pro domácí tým. Ve III. třídě
předváděli velmi dobré výkony i když koncem sezóny už jim lehce docházel dech. Věřím
ovšem, že si s Bystřicí „B“ poradí a vstoupí vítězně do nové sezóny.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích