2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:30

21.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si moc nevěděli rady s domácími Moravanami a díky remízovému stavu poslali Vracov do vyšší ligy


Branky


3
V nedělním utkání Moravan proti Nesytu Hodonín se prosadili oba týmy, ale nestačio to na výhru, a tak si oba týmy body dělí. Z utkání nejlépe vyšel Vracov, který si díky ztrátě bodů hodonínského Nesytu potvrzuje výhru v soutěži a chystá se na již dlouho očekávaný postup do II.A třídy.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 21. kole přišlo ne jedno překvapení a hosté si vezou pouze bod

Moravany do zápasu došly s jasným cílem - zahrát pro sebe i pro diváky fotbal, na který se bude dát pořádně dívat. A to taky splnili. Zpočátku drželi míč a podařilo se jim dokonce i první skórovat, když se v zápase trefil kapitán domácího týmu Marek Bařina. Moravany je ale lehce dotáhli, když hned na domácí trefu navázali taky gólem, který dal Jan Hruška ke konci poločasu a upravil tím skóre na 1:1. Do poločasu už jen hosté drželi míč a měli lehkou převahu, ale rozvlnit soupeřovu síť už se nepodařilo ani jednomu z týmů a tak se jde do kabin za remízového stavu.

Do vedení se dostali, ale domácí dorovnali a oba týmy si tak dělily body

Ve druhém poločase domácí více sázeli na rychlé brejky, při kterých byl v akci Otáhal, ale obrana Hodonína si ho pohlídala a nenechala ho utéct ani jednou. Za to z brejku se trefili hosté, když v 60. minutě si na centr naskočil Patrik Kuchárek a hlavou míč umístil k tyči a nedal brankáři domácích šanci. Ze standardní situace ale domácí ale dorovnali, když se dobře do souboje dostal David Malota a nenechal se zbavit míče, který už jen uklidil do sítě hostů - 2:2. Konec utkání byl na straně hostů. Nesyt se více dostával do šancí a měl více ze hry, více drželi míč, ale bohužel pro ně se jim už nedařilo proměňovat šance, kterých neměli zrovna málo. Na domácích kopačkách už byla vidět únava a hráči se už snažili skóre jen udržet, hlavně nedostat góla v posledních minutách. To se jim podařilo a rozhodčí ukončuje utkání za stavu 2:2.



Sestavy


TJ Slavoj Moravany
M. Burýšek [-] - Z. Merta [-] , M. Ficek [-] , P. Zbořil [-] , J. Zýbal [-] , M. Otáhal [-] , L. Pintera [-] , L. Zelinka [-] , A. Šeďa [-] , D. Malota [-] , M. Bařina [-]

FC NESYT Hodonín
R. Flajsar [-] - M. Klimek [-] , J. Svoboda [-] , M. Valíček [-] , J. Kořínek [-] - M. Sloboda [-] , J. Hruška [-] , P. Kuchárek [-] , R. Gertner [-] - D. Snášel [-] , T. Buček [-]

ŽK: 61. J. Zýbal , 88. M. Bařina - 20. R. Gertner , 44. M. Sloboda , 79. D. Chmelař .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JÄGER Jiří - HULCKÝ Zdeněk, ONDROVČÍK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Julie Sležková

Expert: Tomáš Spurný
Tip experta: výhra domácích

Tip: 2-1
Asi nejtěžší zápas na tipování, oba týmy mají dobrou formu. Věřím, že zafunguje domácí prostředí a Moravany o ten gól vyhrají, navíc na podzim prohráli na Nesytu 1-0, takže jim mají určitě co vracet.