2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč uhájila těsné vítězství nad Kasejovicemi


Branky


60. Z. Adamec , 78. J. Mašek - 27. P. Vela , 38. Z. Mrázek , 49. R. Šatava
12

V sobotu se v Kasejovicích odehrál zajímavý fotbalový zápas mezi domácími Kasejovicemi a hostující Sečí. Zápas, který se hrál 22. dubna, nabídl divákům mnoho emocí a dramatických momentů. Výsledkem bylo vítězství hostů Seče 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedou po prvním poločase 0:2

Po úvodním oťukávání se do vedení dostali hosté, když domácího gólmana střelou zpoza obránce propálil hostující Vela. Ve 38. minutě pak krátkou malou domů namazal hostům stoper Kasejovic a stav byl 0:2. Domácí se snažili odpovědět, ale do konce prvního poločasu se jim to nepodařilo a tak se šlo do kabin za stavu 0:2 ve prospěch hostů.

Kasejovice se snažily, ale nedokázaly dotáhnout dvougólový náskok Seče

Druhý poločas začali domácí opět krátkou malou domů a hned v úvodu inkasovali třetí branku, což zdálo být téměř rozhodnutí o vítězství hostů. Nicméně v 60. minutě se do útoku dostal domácí Adamec a snížil na 1:3. Tento gól absolutně změnil obraz hry a začalo mohutné dotahování. V 78. minutě ranou z půlky nechytal hostujícího gólmana Jan Mašek a odstartoval drtivý závěrečný nápor domácích. Posledních deset minut se hosté nedostali z vápna a na jejich bránu chodila jedna střela za druhou. Bohužel pro domácí žádná z nich neskončila v síti a tři body uhájili hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Václav Drnek: Po gólu na 0:3 se zdálo být hotovo, ale pak přišlo naše neskutečné probuzení a při lepší koncovce mohlo být i na otočku.

TJ Seč
Luboš Křesťaň: Z utkání jsme si odnesli několik vážných zranění. Trochu mě uniká podstata toho jít si v sobotu odpoledne zahrát fotbálek okresní přebor. Nevím co se v Kasejovicích děje, jak u diváků tak u hráčů, ale dobré to není. Nejsme první tým s těmito pocity. Kde je úcta, respekt,pokora k soupeři. Asi nejlépe to vystihl jeden domácí fanoušek který mě zastavil po utkání se slovy. ""To víte, oni nehrajou fotbal, oni jen faulují a kopou a nadávají ". Vždycky klukům říkám-soupeř není nepřítel. V Kasejovicích ale asi je soupeř nepřítel.



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Petrášek [-] - J. Mašek [-] , Š. Peterka [-] , M. Chára [-] - P. Mašek [-] (46. V. Šmíd [-] ) , J. Pružinec [-] (58. V. Jakubčík [-] ) , V. Drnek [-] (76. L. Kopřiva [-] ) - P. Pružinec [-] , P. Novosad [-] - J. Hokr [-] (64. I. Bouda [-] ) , Z. Adamec [-]

TJ Seč
T. Brček [-] (83. T. Černý [-] ) - Z. Mrázek [-] , A. Martinák [-] , D. Šipla [-] , V. Študlar [-] , S. Basha [-] (64. J. Poláček [-] ) , L. Vlk [-] , D. Tauš [-] (64. E. Astua [-] ) , R. Šatava [-] , P. Kadlec [-] , P. Vela [-] (83. K. Jedlička [-] )

ŽK: 16. P. Mašek , 49. M. Chára , 76. Š. Peterka , 85. V. Jakubčík , 90. P. Pružinec - 52. P. Kadlec , 63. S. Basha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - VODIČKA Jaroslav (N), CSENGÖ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Samuel Kolodej

Expert: Jan Tafat
Tip experta: výhra hostů

Seč má na jaře fazonu, rozjela odvetnou část soutěže třemi výhrami v řadě, a i v minulém kole v zápase proti lídrovi tabulky ukázala ve druhé půli bojovné srdce a fotbalovou kvalitu. V Kasejovicích tak počtvrté na jaře vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích