EXPERT TIP - 9.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 26.9.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jiří Vyžrálek

Hráč Rožné

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Pohledci se letos daří a bude hrát o čelo tabulky. Ujčov ale bude chtít napravit prohru od nás a k tomu jim pomůžou domácí fanoušci. Střelecky se prosadí Ryba a naopak Bureš vychytá střelce s Pohledce. Takže tipuju výhru domácích.

Tip experta: 0 61 - 13 - 26 %
Komentář experta:

Polnička minulý týden překvapivě zaváhala v Křižanově a Měřín porazil vedoucí Hamry, takže pokud potvrdí formu, tak Polnička to bude mít těžký. Tady budu tipovat remízu.

Tip experta: 2 9 - 17 - 74 %
Komentář experta:

Jimramov se po sestupu z okresu zatím trápí, ale herně se mi jejich hra hlavně dopředu líbila. Počítky mají naopak silný tým a hrají o čelo tabulky, takže Jimramov nečeká nic lehkého. Záleží, jestli střelec Halámka bude mít nabito. Budou to mít těžký Počítky, ale Jimramov porazí, takže výhra hostů.

Tip experta: 1 87 - 4 - 9 %
Komentář experta:

Věchnov se konečně chytnul a začal vyhrávat. Losenici jsme u nich jasně přehráli, takže proti Věchnovu nebudou mít šanci. Soudy s Peťou Kučerou nachystají Onkovi (Ostrýž) nějaký gólový šance a ten vstřelí nejmíň hattrick. Tím je zdravím a věřím, že vyhrají domácí.

Tip experta: 2 52 - 0 - 48 %
Komentář experta:

Čeká nás si myslím doposud nejtěžší soupeř, mají tam spoustu rychlých a technicky vybavených hráčů. Uvidíme kolik hráčů nasadí z A týmu a kolik se sejde nás, protože máme poslední dobou problémy dát dohromady 11 hráčů. Věřím, že naše nepropustná obrana v čele s brankářem to zazdí no a ostatní se budeme snažit prosadit přes jejich taky určitě kvalitní defenzivu a něco nám tam padne. Věřím, že se nám bude dařit a získáme 3 body.

Tip experta: 1 61 - 13 - 26 %
Komentář experta:

Oba týmy mají zatím mizerné výsledky, ale Bohdalec překvapil v minulém kole a vyhrál proti Počítkám, takže věřím, že potvrdí formu a vyhraje Bohdalec.

Tip experta: 1 74 - 9 - 17 %
Komentář experta:

Březí hraje pěkný fotbal a zvlášť na jejich velkém hřišti to umí. Proti Křižanovu jsem ještě nehrál, takže nevím, co od nich čekat. Věřím hráčům Březí v čele s jejich střelcem Chlupem, že potvrdí roli favorita a vyhrají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Chlup 5
2. Pavel Mitáš 4
3. Martin Homola 4
4. PS3 Player 4
5. Tomáš Pátek 3
6. Tomáš Sýkora 3
7. Tomáš Novotný 3
8. Jakub Štěpánek 3
9. Ladislav Trdy 3
10. Petr Kobza 3
11. Tomas Brazda 3
12. Petr Sýkora 2
13. Šimon Hromek 2
14. Petr Pinkava 2
15. Big Bond 2
16. Zdeněk Horák 2
17. Jan Havránek 2
18. Miroslav Litochleb 1
19. Radim Synek 1
20. Petr Mitáš 1
21. Ondřej Kroupa 1
22. Martin Ptáček 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.