Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín B vyhrál v Polničce


Branky


23

Měřín B vyhrál v Polničce a prodloužil svoji sérii bez prohry na šest duelů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měřín dvakrát skóroval a vyhrál poločas

Utkání začalo kvůli potížím hostí s dopravou o chvíli později. Polnička začala lépe, domácí byli aktivnější a dostávali se do náznaků šancí. Nicméně hosté byli z ojedinělých akcí nebezpeční, ve 21. minutě to potvrdil měřínský T. Kuřátko, když po rychlé akci bombou uvnitř vápna propálil vše. Euforie hostům moc dlouho nevydržela, po chybě na útočené polovině Polnička vybojovala míč, rychlým přechodem se dostala do zakončení, které sice gólman P. Sysel vykryl, nicméně dorážku Pošvice už nikdo ohrozit nemohl a stav byl srovnán na 1:1. Následovala pasáž bez vyložených šancí, domácí byli nebezpeční hlavně po standardních situacích. Ve 43. minutě poslal hostující Matoušek nádherným pasem do úniku Vokurku, který přehodil vybíhajícího Gregara a gólem do šatny stanovil poločasové skóre na 1:2.

Hosté nakonec zvládli i druhý poločas

V 65. minutě se odrazil vysoký míč k měřínskému Krčálovi, který míč z 25 metrů trefil z první a střela nevýrazné razance zapadla ke vzdálenější tyči – 1:3. Od té chvíle hosté převážně kontrolovali utkání, nicméně Polnička se po rohovém kopu a důrazu ve vápně dokázala prosadit a v 80. minutě zkorigovala brankou Bulíčka na 2:3. Až v 89. minutě se hosté mohli uklidnit, P. Kolouch nastřelil břevno, od něj se odrazil míč k Robotkovi, který prostrčil míč jednomu z obránců jeslemi a předložil ho Sýkorovi, který měl už snadnou práci. O minutu později nastřelil ještě T. Kuřátko spojnici.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Jsme rádi, že jsme zápas zvládli. Občas vymýšlíme šílené věci v obou vápnech, překopnout branku a stát metr od čáry je něco echt (smích) – tohle nás jednou může stát body. Na finálce musíme opravdu zapracovat. Přeji domácím, aby se dali marodi co nejdříve do kupy. Rád bych ještě pochválil rozhodčího Stehlíka za kvalitně vedené utkání.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Gregar [-] - J. Pálka [-] (22. K. Podloucký [-] ) , L. Pošvic [-] , Z. Holas [-] , L. Bulíček [-] , J. Víška [-] , R. Synek [-] , F. Kotík [-] , R. Klement [-] , J. Zachara [-] (59. V. Moravec [-] ) , T. Litochleb [-]

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - M. Matoušek [-] , F. Sysel [-] , S. Vlach [-] (84. J. Kolouch [-] ) - D. Doležal [-] (84. V. Kuřátko [-] ) , J. Necid [-] (62. M. Sýkora [-] ) , D. Robotka [-] , D. Vokurka [-] , J. Zelinka [-] - T. Kuřátko [-] - J. Krčál [-] (81. P. Kolouch [-] )

ŽK: 22. Z. Holas , 33. R. Klement , 48. R. Synek , 83. J. Víška - 43. M. Matoušek , 48. J. Necid .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stehlík Michal - TICHÝ Svatopluk (N), JUN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jiří Vyžrálek
Tip experta: remíza

Polnička minulý týden překvapivě zaváhala v Křižanově a Měřín porazil vedoucí Hamry, takže pokud potvrdí formu, tak Polnička to bude mít těžký. Tady budu tipovat remízu.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích