EXPERT TIP - 7.kolo Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 11.9.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Pro utkání 7. kola jsme si dovolili oslovit Radima Filipa z Jablonného nad Orlicí.




Radim FIlip

Mladý odchovanec Jablonného nad Orlicí, který v minulém kole stihl nastřílet hattrick během prvního poločasu. Jak mu půjde tipování? Odpověď na tuto otázku se dozvíme již o víkendu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Lanškroun se až na drtivé vítězství z prvního kola zatím výsledkově trápí. Semanín okupuje třetí místo tabulky a doma je zatím stoprocentní. Na tom se nic nezmění ani po tomto víkendu a domácí vyhrají (4:1).

Tip experta: 2 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Souboj posledního s předposledním vidím opět vyrovnaně. Mírným favoritem jsou pro mě hosté z Bystrého a tipuji jejich těsnou výhru (1:2).

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Žichlínek má na svém kontě zatím jedinou výhru a pohybuje se u dna tabulky. Nic by se na tom nemělo měnit ani v sobotu, kdy přivítají na svém hřišti Pomezí (1:3).

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V zápasech Březové padá vůbec nejméně gólů a jinak tomu podle mě nebude ani v sobotu. Zápas bude vyrovnaný, ale tipuji těsnou výhru domácích (1:0).

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Dobříkov umí být doma velmi nepříjemný soupeř, což jsme poznali na vlastní kůži i my. Nováček z Jaroměřic se bude snažit napravit domácí porážku z minulého kola, ale v Dobříkově neuspějí a prohrají (3:1).

Tip experta: 0 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Na souboj těchto dvou týmu jsem se byl podívat minulou sezonu v Libchavách a byl to skvělý fotbal "nahoru, dolu", který dospěl až do penalt. Ty letos k vidění už nebudou, ale remíza by mohla (2:2).

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Sloupnice patří k našim nejméně oblíbeným soupeřům, to ale platí hlavně na jejich hřišti. Věřím, že doma nezaváháme (2:0).

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Krejsa 3
2. Venca Likeš 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.