EXPERT TIP - 2.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 14.8.2016


Zpět na experttip

Vít Havelka

Pětadvacetiletý obránce Jívoví. Celou svou fotbalovou kariéru zůstává věrný právě jívovskému Santusu. Po dlouhých sedmi letech si letos po postupu do nejvyšší žďárské soutěže zahraje s tímto týmem v Okresní přebor. 

SVRATKA - HAMRY, Tip 2

Hamry předvedly v prvním kole výborný výkon a z předpokládaného vyrovnaného utkání udělaly jasnou záležitost. Navíc poslední sezony se pravidelně rvou o postup a ta právě začnuvší nebude výjimkou. Svratka měla v minulém kole problémy se sestavou a je otázkou, jak a jestli vůbec se to po týdnu zlepší. Každopádně tak či tak to vidím na výhru hostí.

BORY - BOBROVÁ Tip 1

Oba soupeři v prvním kole těsně prohrály. Bory byly loni bronzové a měly jeden z nejlepších útoků soutěže. Před domácím publikem se poprvé v nové sezoně budou chtít předvést útočným výkonem, který je v minulé sezoně zdobil, a i když bude Bobrová vzdorovat, na body v tomto zápase nedosáhne.

JÍVOVÍ - KŘIŽANOV, Tip 1

Máme co napravovat, v minulém kole jsme dostali pěkný výprask od Bohdalova. Křižanov, podobně jako náš soupeř z prvního utkání, loni také dlouho figuroval v postupových počtech, ale první zápas v nové sezoně mu nevyšel tak, jak by si křižanovští představovali. Derby bude mít obrovský náboj především díky dlouholeté rivalitě obou týmů. Očekávám výbornou diváckou kulisu, která nás dotlačí k prvnímu vítězství v přeboru.

ROZSOCHY - BOHDALOV, Tip 2

Pokud Bohdalov předvede výkon jako v neděli proti nám, nebude mít s Rozsochami problém a odveze si všechny body. Bohdalovští jsou z domácích zápasů zvyklí na výborně připravený terén a krásné velké hřiště v Rozsochách jim tudíž bude hrát jedině do karet. Za hosty se prosadí Vojta Koukal.

NOVÁ VES B – OSOVÁ BÍTÝŠKA, Tip 1

Nová Ves by ráda zapomněla na ne moc podařenou loňskou sezonu a v prvním kole za tímto cílem vyrazila ráznou pětigólovou výhrou v souboji jediných rezervních týmů soutěže proti Bystřici, která ještě na jaře hrála v kraji. Na druhou stranu Bítýška si zapsala naprosto totožný výsledek proti Svratce. Přesto si však myslím, že na domácí půdě bude Nová Ves rozdávat body jen hodně výjimečně a když už, tak ne v tomto kole.

VÍR - RADOSTÍN, Tip 0

Tady očekávám vyrovnaný souboj. Radostín si minulý týden poradil se silnými Bory, Vír zase dokázal obrat o dva body Křižanov na jeho domácí půdě. Mírně bych favorizoval hosty, a kdyby se utkání hrálo v Radostíně, byli by pro mě jasným favoritem. Takhle to však, díky domácímu prostředí Víru, vidím na dělbu bodů.

BYSTŘICE B - POČÍTKY, Tip 1

Počítky patřily na jaře k nejlepším týmům a v tomto tažení zdá se pokračují i v nové sezoně když, sice šťastně, ale přeci jen vyloupily Bobrovou a připsaly si důležité body. Čeká je druhý zápas venku za sebou a Bystřice potřebuje napravit debakl z Nové Vsi. Zápas to bude vyrovnaný, ale Halámka a spol. na domácí stačit nebudou a ti těsně zvítězí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 0

JAN VEČEŘA 0

Miroslav Láznička 2

Matyáš Procházka 1

Pavel Jelínek 0

Big Bond 2

Petr Bajer 2

Mirek Ochrana 0

Petr Večeřa 2

Zlatan Ibrahimovič 0

Marek Vařílek 2

Luděk Gál 0

František Šmerda 2

Nikola Smolíková 2

Karel Franta 0

Lukáš Broža 0

Ondrej Mares 0

Komentář:

Tady davam jasnou remizu i kdyz se za domaci trefi snajpr Petr Bures

Emil Šibor 2

Fany Lahy 2

Pavel Bartoněk 0

Roman Velín 0

Komentář:

V Rozsochách jsme 10 let nevyhráli a tak to zůstane i po tomto kole.

Jan Pohl 1

Petr Pinkava 2

Eduard Smejkal 1

Martin Homola 0

Jaroslav Stupka 2

Stanislav Krejčí 2

Martin Pokorný 2

Roman Havlíček 0

Alois Matějíček 2

Michal Hájek 2

Pavel Mitáš 1

Vojtěch Koukal 2

David Kalvoda 1

Zpět na experttip