EXPERT TIP - 10.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020

Datum kola: 13.10.2019

0

V tomto kole se s námi podělil o své tipy Matěj Bohůnek z SK Slavia České Budějovice. 

 

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Matěj Bohůnek

obránce SK Slavia České Budějovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

V Suchém Vrbném bude k vidění bojovný zápas. Oba týmy se pohybují ve spodku tabulky. Myslím, že domácí Lokomotiva bude šťastnější a bude brát všechny tři body.

Tip experta: 1 40 - 7 - 53 %
Komentář experta:

Do každého zápasu se vstupuje s touhou po vítězství a stejně tomu bude i zde. Samozřejmě známe obrovské kvality soupeře. Na Týn se budeme chtít řádně připravit a zbavit ho prozatímní neporazitelnosti.

Tip experta: 0 33 - 27 - 40 %
Komentář experta:

Ani jednoho ze soupeřů jsem neměl možnost v této sezóně vidět naživo. Dačice vstoupily do sezóny nepřesvědčivě a trápí se. Kovářov se bude chtít udržet v klidném středu tabulky. Oba soupeři se rozejdou smírně a body si rozdělí.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Zde věřím domácím, kteří u nás předvedli velmi kvalitní výkon a po zásluze se drží na dostřel celé tabulky. Pokud už nikdo z hráčů Nemanic nebude mít rozlučku nebo svatbu, přehrají tým Nové Včelnice, který odjede (skoro) na Vysočinu s prázdnou.

Tip experta: 0 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Bernartice hrají bojovný a nelíbivý fotbal, ale v 1.A třídě to očividně stačí na bednu, což je mi s podivem. Ševětín lapá po dechu a mohl by překvapit. Uvidíme zda kanonýr Sedláček naváže na 4 góly z předchozího kola. Zápas skončí spravedlivou dělbou bodů.

Tip experta: 0 13 - 27 - 60 %
Komentář experta:

Zápas dvou týmů z okolí Tábora, jistě bude mezi nimi panovat lehká rivalita. Chýnov působí lehce nevyzpytatelně a stejně tak Veselí. Opět tipuji remízu.

Tip experta: 2 20 - 13 - 67 %
Komentář experta:

Nevím sice jak kvalitně zalepí Hluboká absenci své gólmanské jedničky, která dostala v minulém kole červenou kartu. Nicméně obrana Meteoru (alespoň v zápase s námi) byla velmi děravá, čehož útočná síla Hluboké využije a bude pokračovat ve stíhací jízdě vedoucího Týna.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Škaroupka 6
2. Pavel Punčochář 6
3. Miroslav Diviš 6
4. Petr Vašíček 5
5. Radek Šťastný 5
6. Ladislav Beran 4
7. František Praus 4
8. Lukáš Stoklasa 4
9. Vojtěch Kollárik 4
10. Bača #25 4
11. Miroslav Slípka 4
12. Lukáš Burda 4
13. Pavel Tauber 3
14. Venca Likeš 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.