D. Fiala 53.
D. Fiala 77. (p.)
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z Tábora si tři body odvezla Hluboká


Branky


53. D. Fiala , 77. D. Fiala (p.) - 35. J. Novák , 38. K. Kadlec , 73. J. Rubick
15

V devátém kole 1. A třídy čekal na Meteor další těžký soupeř. Po minulém týdnu, kdy Čekanice utrpěly porážku 0:3 na hřišti Týna, se tentokrát měly popasovat s Hlubokou, která loni hrála krajský přebor. Meteor však stejně jako minulý zápas inkasoval tři branky a utkání prohrál 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluboká se dostala do dvoubrankového vedení

Vstup do zápasu se vydařil lépe Hluboké, která hrála s míčem. Meteorští téměř celý první poločas probránili. Hosté se však i přes velkou herní převahu nedostávali do žádných šancí a začali působit trochu nervózněji, když na tabuli pořád svítilo skóre 0:0. První šance zápasu přišla až ve 35. minutě, ale střelu z hranice penalty vytáhl skvělým zákrokem Šedivý na roh. S tím si obrana poradila jen napůl, protože se následně kopal další roh. Prudký centr proletěl vápnem až na zadní tyč, kde ho do sítě pohotově uklidil Novák. O 3 minuty později už to bylo 0:2. Přímý kop rozehraný nakrátko zakončil nádhernou střelou do šibenice Kadlec. Závěr poločasu další šance nenabídl, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Ani vstřelení dvou branek Meteoru nestačilo

Do druhého poločasu vstoupil už Meteor bez respektu a výsledkem bylo snížení v 53. minutě. O to se po centru Štumfola postaral nejlepší střelec Meteoru Fiala. Domácí dál tlačili svého soupeře, ale místo vyrovnávací branky přišel z ojedinělého protiútoku rohový kop a následně gól na 3:1, který vstřelil Rubick. Meteor se i nadále snažil se zápasem něco udělat. V 77. se po faulu na Ševčíka kopala penalta, kterou suverénně proměnil znovu Fiala. Nic víc už ale domácí nestihli a zápas skončil 2:3. V příštím týdnu se Meteor představí v Ševětíně a Hluboká se doma střetne se Slavií.

 

Vojtěch Kollárik



Ohlasy k zápasu


FK METEOR Tábor
Roman Lukáč (trenér): Hluboká byla v první půli aktivnější, ovšem pouze k naší šestnáctce, do velkých příležitosti ze hry jsme soupeře nepouštěli. Zklamali jsme ale při bránění standardních situací. V druhé polovině byla hra již vyrovnaná, chtěli jsme zápas ještě zdramatizovat, což se nám i povedlo, bohužel jsme byli nedůslední opět při další standardce a ta zápas rozhodla.




Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - J. Bartáček [-] , P. Břenda [-] - F. Lorenc [-] (46. J. Pípal [-] ) , D. Fiala [-] (74. F. Široký [-] ) , R. Ševčík [-] - D. Švejda [-] (46. V. Sedláček [-] ) - V. Kollárik [-] , J. Svatek [-] , R. Pilař [-] , P. Štumfol [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
M. Hrtus [-] - J. Suchan [-] (73. O. Krátký [-] ) , P. Kössl [-] , Z. Stráský [-] , J. Čermín [-] , D. Rottenborn [-] (57. P. Hájek [-] ) - J. Rubick [-] , K. Kadlec [-] , M. Blažek [-] (86. T. Křiváček [-] ) - F. Dědina [-] (79. T. Kučera [-] ) , J. Novák [-] -

ŽK: 26. J. Bartáček - 50. J. Rubick , 76. M. Hrtus . ČK: 90. J. Rubick .
Hráči zápasu: D. Fiala - K. Kadlec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 21:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:07

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra hostů

Nevím sice jak kvalitně zalepí Hluboká absenci své gólmanské jedničky, která dostala v minulém kole červenou kartu. Nicméně obrana Meteoru (alespoň v zápase s námi) byla velmi děravá, čehož útočná síla Hluboké využije a bude pokračovat ve stíhací jízdě vedoucího Týna.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza