EXPERT TIP - 29.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 26.5.2019

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jakub Balšánek

Pozvání k účasti v Expert Tipu dnes přijal kapitán Cábelíků Jakub Balšánek. Ten se svým týmem zažil v posledním kole exkluzivní kanonádu soupeře, když Královák vyprovodil Velvary výsledkem 8:1. Jak věří svému týmu kapitán a jak tipuje všechny ostatní zápasy? Dozvíte se v tomto článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 54 - 13 - 33 %
Komentář experta:

Do Varů se těšíme. Jsem zvědavý, jak zvládneme zápas po velmi vydařené domácí kanonádě. Domácí nedají kůži zadarmo, na podzim hráli u nás moc dobře. Tipuji remízu, ale budu spokojen s výhrou.

Tip experta: 0 67 - 13 - 20 %
Komentář experta:

Postavení Písku je pro mě překvapením. Čekám vyrovnané utkání, snahu domácích napravit nevydařenou sezónu proti zkušenému týmu hostů. Vychází mi z toho remíza.

Tip experta: 0 13 - 20 - 67 %
Komentář experta:

Jsem zvědav, jak Dobrovice dohraje zbytek soutěže. Na jaře se jim zatím moc nedaří. Naopak Domažlice hrály proti nám moc dobře. Takže to vidím na remízu.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Jasná záležitost. Vyšehrad jde za postupem a Ústí nebude mít v Praze žádnou šanci.

Tip experta: 0 7 - 20 - 73 %
Komentář experta:

Oba dva týmy z horní poloviny tabulky. Převýšov je doma nepříjemný soupeř, Vltavín má ale velmi dobrý mančaft. Tipuji remízu.

Tip experta: 2 27 - 46 - 27 %
Komentář experta:

Pro mě jasná dvojka. Radotín má dvě tři skvělé individuality na třetí ligu, to na domácí bude stačit. Pražané si odvezou všechny body.

Tip experta: 0 80 - 13 - 7 %
Komentář experta:

Těžký zápas na tipování. Litoměřicko proti nám odehrálo oba dva zápasy skvěle. Jde o kombinační mužstvo, podle výkonu bych je tipoval klidně do nejlepší pětky. Moc se mi líbí jejich hra. Štěchovicím se snad dobře vyspí hlavní tahouni. Pokud ano, mohla by to být remíza.

Tip experta: 0 73 - 20 - 7 %
Komentář experta:

Velvary si nebudou moci dovolit dva výpadky za sebou a budou se snažit uhrát dobry výsledek. Benešov má kvalitní kádr a hraje sympatický fotbal. Prostředí bude s domácími, takže vychází remíza.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Kučera 6
2. David Hrubý 5
3. karel kotyk 5
4. Radek Hruška 5
5. jaroslav rychal 5
6. Josef Tůma 5
7. Ladislav Beran 4
8. Matej Kuncendorfer 4
9. Pavel Chmelík 4
10. Pavel Tauber 4
11. Jan Matas 4
12. Josef Paulovič 3
13. Marian Geno 3
14. Venca Likeš 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.