EXPERT TIP - 23.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018

Datum kola: 13.5.2018

0

Nadcházející kolo I. B třídy skupiny D opět nabízí velice zajímavé zápasy. Odehraje se tradičně sedm mistrovských utkání, z nichž některá jistě přilákají do ochozů spoustu fanoušků a nabídnou nezapomenutelné zážitky.... Jako experta jsme tentokrát oslovili Ondřeje Fojtíka z Veřovic.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Ondřej Fojtík

22 letý hřáč Veřovic kde hraje od mala, i když teď na jaro si odskočil se víc rozehrát do sousedních Bordovic. Zastává také funkci správce jak webových tak i facebookových stránek svého klubu AFC Veřovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase uvidíme remízu, protože Hukvaldy ani Vlčovice na jaře nepředvádí kvalitní výkony a dost se trápí. Tipuji remízu 2:2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady jednoznačně věřím ve vysokou výhru domácích Veřovic. Veřovice zatím své soupeře na jaře drtí, kromě prohry se suverénním Fulnekem. Naopak Pustějov jako nováček soutěže nepředvádí výkony, které by naznačovaly, že se udrží v soutěži. Tipuji vítězství Veřovic 6:0.

Tip experta: 2 78 - 0 - 22 %
Komentář experta:

Popravdě řečeno tady vůbec nevím, co od tohoto utkání očekávat. Ale více věřím ve vítězství hostů, kteří na jaře předvádějí aspoň výsledkově lepší výkony a tipuji vítězství Ostravice 1:3.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady věřím posíleným Odrám, které na jaře předvádí, aspoň teda co se týče sbírání bodů a jejich dosavadním výsledkům, o dost kvalitnější výkony. Naopak hostům po dobrém podzimu na jaře došel dech a pomalu a jistě klesají tabulkou dolů. Věřím ve vítězství Oder 3:0.

Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Jeseník se letos po letech, co hraje v 1.B třídě špici trápí a nachází se spíše ve spodních patrech tabulky. Naopak Kopřivnice se podobně jako Odry po podzimu probudili a pravidelně sbírají na jaře body a stoupají tabulkou vzhůru. Věřím v tomto zápase Kopřivnici, že vyhraje 0:2.

Tip experta: 2 0 - 11 - 89 %
Komentář experta:

Duel dvou týmu ze špičky 1.B třídy. Věřím v pěkný fotbal a zároveň v prodloužení neporazitelnosti Fulneku, který vyhraje 0:1.

Tip experta: 0 56 - 33 - 11 %
Komentář experta:

I tady se jedná o duel dvou předních týmů 1.B třídy. Dá se očekávat velice kvalitní utkání, ale zároveň si myslím, že žádný tým nebude chtít ztratit body, protože by ten druhý tomu prvnímu odskočil bodově v tabulce. Odhaduji, že utkání skončí remízou 1:1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Luděk Remeš 4
2. Jaroslav Hanák 4
3. Venca Likeš 4
4. Jiří Jetmar 4
5. vladan zindler 3
6. Peter Harčarik 3
7. Lukáš Matula 3
8. Radim Krása 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.