EXPERT TIP - 16.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 25.3.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Rostislav Hryn

Tradičním expertem je Rostislav Hryn z Vítkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Jen jedno jediné utkání za poslední čtyři sezóny bylo viděno mezi těmito dvěma celky a to v této sezóně na podzim. Štáblovice vyhráli ve Vítkově 5:2, ale rozhodně výsledek neukazuje stav, jaký byl na hřišti. Zápas rozhodla první půle, kdy Vítkov nevyužil dvě tutové šance na vyrovnání stavu. Druhá půle šla ráz na ráz po sporném gólu a zranění dvou hráčů základní jedenáctky Vítkováků. Takže tento zápas nebude až takovou procházkou růžovou zahradou pro domácí borce. I tak ale tipuji domácí jako šťastnější na konci zápasu.

Tip experta: 1 55 - 18 - 27 %
Komentář experta:

Tyto týmy se utkali už mnohokrát, ale ještě se neradoval z výhry hostující tým. Na podzim sice Melč vyhrál před vlastními diváky 8:3, ale venku to bude jiná písnička. Kdybych mohl, pojistím si zápas neprohrou (10), ale zde to nejde. Tipuji tedy domácí jako vítěze v tomto prvním kole jarní části sezóny 2017/2018.

Tip experta: 2 9 - 0 - 91 %
Komentář experta:

V minulé sezóně se odehrály vůbec první zápasy mezi těmito dvěma celky za poslední roky. A jak dopadly? Budišov smetl Heřmanice dvakrát 3:0. V této sezóně se zápas ani neodehrál, když do Budišova Heřmanice ani nedojely a schytaly tedy kontumaci 3:0. Suma sumárum, Heřmanice nedaly Budišovu ještě ani gól. Netroufám si tvrdit, jestli tahle šňůrka bude pokračovat, ale věřím ve šňůrku vítězství Béčka Budišova proti Svobodným Heřmanicím - 2.

Tip experta: 0 9 - 9 - 82 %
Komentář experta:

V tomto zápase je to těžké. Kdyby byly domácími právě Holasovice, tak bych neváhal. Přece jen vítězství 11:0 a 9:1 na domácí půdě pro Holasovice jsou skvělými počiny. Ale jediné utkání se odehrálo v Sosnové - 2:2. Tam je to vždy obtížné. To víme všichni... Sosnovští ještě k tomu budou více rozehraní, když je ještě čeká před tím zápas s Vítkovem v rámci dohrávky. Tipuji plichtu...

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Mezi těmito celky se odehrálo nespočet zápasů a všechny jsou "nalej / vylej" nebo "nahoru / dolů"... Zde si troufnu tvrdit, že domácí Radkov je v této sezóně docela dobře rozjetý. A to hlavně na domácí půdě, kde to umí snad jen on. 1!

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Jen jedna remíza byla k vidění mezi těmito celky, jinak samé výhry Slavkova. Ať už šlo o zápas v Moravici či ve Slavkově. Tady si myslím, že Slavkovští naváží na výsledky z podzimní části. Přece jen si jedou jednoznačně pro všechny tři body. 2!

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Honka 5
2. René Klement 5
3. Radek Olbrecht 5
4. Jiří Novák 5
5. Marek Wrána 4
6. Rostislav Hryn 4
7. Adam Klement 4
8. Dušan Mrákota 4
9. Jiří Jetmar 4
10. Venca Likeš 3
11. Rostislav Krejčí 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.