EXPERT TIP - 1.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 5.11.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Rostislav Hryn

Tradičním tiperem je Rostislav Hryn z Vítkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 6 - 6 - 88 %
Komentář experta:

Melč nezažívá úplně nejlepší sezónu, hlavně na domácí půdě mu to skřípe (3-0-3). Za to hosté se zuby nehty drží špice tabulky. Prohra by pro ně znamenala určitý odskok od vedoucí dvojice, u kterých se v tomto kole čeká výhra... Když se podíváme na vzájemné zápasy těchto dvou mužstev, tak i bilance hraje ve prospěch hostujícího celku (za posledních šest zápasů jediná výhra Melče a to na domácí půdě 1:0, jinak samé výhry Holasovic - venku 3:0, 2:0 a 3:1, doma pak 1:0 a 4:3). Já tipuji 2!

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Letošní sezónu mají Slavkovští skvěle rozjetou. Doma pouze jediná ztráta za remízu s Vávrovicemi, ale jinak samé výhry.¨ Hosté jedou v této sezóně jako na houpačce. Nevyrovnané výkony zapříčinily to, že se Brumovičtí nacházejí na klidném pátém místě tabulky. Samozřejmě, pokud by se chtěli dotáhnout ke špici tabulky (aspoň na pár sedmimílových kroků), tak musejí Slavkov zaskočit o tomto víkendu na jeho půdě... Pro oba mančafty to bude znamenat poslední ligový zápasy tohoto roku, takže si ho určitě užijí... Třeba se dočkáme parádního výsledku, protože minulý rok skončil tento zápas neskutečných 6:6. I přes motivační složku hostů tipuji, že domácí si s hosty, ač s těží, poradí a připíšou si do tabulky 3body. 1!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady není nad čím váhat. Štáblovice na domácí půdě skoro bez ztráty kytičky, za to Heřmanice jeden z nejhorších mančaftů na venkovních hřištích. Pokud chtějí Štáblovice stále držet krok se Slavkovem, musí bezpodmínečně vyhrát. Jinak - pokud chtějí Štáblovice bojovat o postup z této soutěže, takové zápasy musejí vyhrávat. 1!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Vítkov nezažívá úplně nejlepší comeback do soutěže. Moravice, jako už tradičně v posledních letech, čeří vody spíše ve spodních patrech tabulky. Rozdíl mezi spodkem tabulky a zbytkem vyrovnaných týmů je právě rozdíl mezi Vítkovem (9.) a Moravicí (10.) - tipuji jedničku, protože rozdíl kvalit mezi Vítkovem a Moravicí je znát a tím tuplem ještě na Vítkovské půdě... 1!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

B-tým Budišova mělo skvostný start do této soutěže. Ale začal jim docházet dech. V minulé kole si v Moravici nezahráli, kolo bylo odloženo až na jaro (18.3.). Radkov zažívá bodově plodnější sezónu než tomu bylo v minulých letech. Přece jen nehraje bůhví jak technicky, ale zarputilost někdy nese ovoce. Budišovské béčko v minulé sezóně porazilo Radkov na domácí půdě vysoko 5:1. A já očekávám, že se něco podobného zrodí i o tomto víkendu - 1!

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Sosnová má letos opravdu problémy. Výsledky jsou špatné. Pouze jedna výhra z devíti zápasů. Venku dokonce s nulou... V Sosnové už určitě vyhlížejí zimní pauzu, aby mohli trošku přeskupit řady a fotbal je opět začal bavit s pravidelnějším přísunem nějakých těch bodíků. Vávrovické Áčko nezažilo příjemnou minulou sezónu, a tak se muselo pakovat do nižší soutěže. Tento rok ale pociťuje, že tato soutěž není vůbec jednoduchá a i když teprve v minulém zápase pocítili chuť první porážky v soutěži, tak ztrácejí s čelem kontakt a vytoužený návrat do vyšší ligy je asi ve hvězdách. I tak ale představuje pro jakýkoli tým této soutěže hrozbu, se kterou je velmi těžké se vypořádat. V tomto zápase si myslím, že rozhodne kvalita Vávrovic na domácích. 1!

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Šenk 2
2. Krcmarik Premysl 1
3. Venca Likeš 1
4. Marek Chovanec 1
5. Marek Wrána 1
6. Jiří Jetmar 1
7. Petr Mader 1
8. Michal Gavenda 1
9. Jiří Novák 1
10. Radek Olbrecht 1
11. Rostislav Krejčí 1
12. Rostislav Hryn 1
13. Jakub Durčák 1
14. Marek Honka 1
15. Filip Kvarčák 1
16. René Klement 1
17. Adam Klement 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.