EXPERT TIP - 7.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018

Datum kola: 17.9.2017

0

V nadcházejícím 7. kole CANIS I. B třídy skupiny D. se bude opět na co koukat. Již tradičně se můžeme těšit na sedm mistrovských utkání, z nichž některá jistě přilákají do ochozů spoustu fanoušků a přinesou mnoho pěkných akcí a gólů.




Radim Krása

Hráč Fotbalu Fulnek stoper, který svůj tým umí podržet a útočícím protihráčům přes něj jen tak něco neprojde. S Fotbal Fulnek si vyzkoušel i jaké to je zahrát si druhou ligu, takže není pochyb, že ví o čem je řeč a jeho tipy mají extra váhu…. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

Fryčovicím odešel před sezónou jejich stěžejní hráč Jirka Pešek do Vratimova a na jejich hře je to vidět. Hostům ze Starého Jičína se nějak zadrhla jejich kvalitní práce, kterou na podzim odváděli . V tomto utkání věřím víc domácím.

Tip experta: 2 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Myslím si, že Vlčovice to letos nezvládnou a příští rok budou hrát o soutěž níž! Kopřivnice doplácí na velkou marodku, ale i přesto si z tohoto derby hosté odvezou všechny body.

Tip experta: 0 62 - 38 - 0 %
Komentář experta:

Velice zajímavé utkání. Veřovice čeká další zajímavý zápas. U nás se prezentovali velice kvalitním výkonem, především dvojice Košelík, Černoch nám dělala velké problémy. Jeseník, který patří mezi mužstva, které každý rok hrají na špici tabulky. Také oni mají ve svém středu kvalitní hráče jako Polónyi, Černoch, Burget. V tomto utkání by se mi líbila remíza.

Tip experta: 0 78 - 22 - 0 %
Komentář experta:

Na začátek bych chtěl říct, že v nové sezóně je to úplně jiný Mořkov. Jde vidět, že vsadit na Pavla Kunce se jim vyplatilo. Hukvaldy to budou mít hrozně těžké! Mají velkou marodku, měli těžký los (mluvím z vlastní zkušenosti, protože jsme na tom byli minulý rok podobně), do toho atmosféra v klubu asi není úplně optimální. Ale všichni v klubu musí věřit tomu co dělají stejně tak jak jsme tomu věřili my!

Tip experta: 2 11 - 0 - 89 %
Komentář experta:

V prvé řadě bych chtěl za sebe říct, že se na toto utkání hrozně moc těším! Všichni ve Fulneku se plně na každý zápas soustředíme a také do Spálova pojedeme s pokorou. Spálov vedený Rosťou Kišou hraje kombinační fotbal, který asi více uplatní na soupeřových hřištích. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tak úzké hřiště jaké je ve Spálově jsem asi ještě neviděl. Dovolím si toto utkání označit za šlágr tohoto kola! Věřím, že si ho všichni (my, domácí i diváci) užijeme. Každý kdo hrál na Spálově, mě upozorňuje na rozhodčí, ale já tomu nevěřím. Pokud je jedno z mužstev prostě lepší tak mu rozhodčí pomáhat nemusí. A to platí i o nedělním utkání! Věřím v kvalitně řízené utkání. Nemám rád tipování na své utkání, ale bylo by asi špatně, kdybych tipoval jinak než na výhru našeho mužstva!

Tip experta: 0 56 - 44 - 0 %
Komentář experta:

Další velice zajímavý zápas. Domácí Tichá má deset bodů Pustějov o bod méně. Tichá by měla potvrdit body z Kopřivnice, ale proti nováčkovi soutěže to bude mít těžké. Pustějov zatím těží z postupové euforie ale v tuto dobu, kdy se soutěž přehupuje do své druhé třetiny se teprve pozná jak na tom vlastně je.

Tip experta: 2 11 - 22 - 67 %
Komentář experta:

O Odrách pořád nevím, co si mám myslet. Pořád mám před očima náš společný zápas z minulé sezóny, kdy Odry vystřelili 3x za zápas, dali tři góly a odvezli si všechny tři body. Letos si myslím, že jejich role bude bojovat se spodem tabulky. Ostravice se u nás prezentovala velice kompaktním výkonem režírovaná bývalým ligistou Stýskalou a dobře chytajícím gólmanem. Přál bych Odrám, aby uhrála dobrý výsledek, ale obávám se, že si všechny tři body odveze celek z Ostravice.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Munduch 6
2. Jakub Černín 5
3. Jaroslav Hanák 5
4. Michal Kovář 4
5. Petr Ďurica 4
6. Radim Krása 3
7. Tadeáš Chuděj 3
8. Jiří Jetmar 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.