3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství Veřovic rozhodla druhá půle


Branky


0

Po minulém kole, kdy AFC Veřovice dostaly 5 brankový příděl od Fulneku, nechtěli na domácí půdě nic podcenit. I když se od začátku snažili o tom, kdo si připíše vítězství se rozhodlo až v druhém poločase utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj hned od prvních minut utkání

Hosté se hned od začátku utkání snaží prosadit a to hned v 5. minutě, ale akce zakončená střelou končí mimo domácí bránu. Hned v zápětí se snaží domácí Martin Černoch zaútočit po levé straně, centruje na Radima Košelíka, ale ten nastřeluje jen nohy protihráče. Tlak nepolevuje ani v 7. minutě, když hosté prudkou střelou z 20-ti metrů nastřelují břevno Fojtíkovy brány.

V 16. minutě se Veřovský Martin Černoch dostává do samostatného úniku po přihrávce Radima Košelíka, ale hostující gólman včasným výběhem nebezpečí odvrátil. Domácí se snaží ze všech sil, aby umístili míč do soupeřovy branky Radim Košelík z levé strany centruje do pětky, hosté si srazili míč na tyč, který se odrazil k Ondrovi Matušovi, a jeho následnou prudkou střelu vyráží gólman Jeseníku na roh. V 35. minutě se opět prosazuje na levé straně hráč domácích Lukáš Pítr, podařilo se mu prokličkovat až na hranici šestnáctky, kde ho fauluje hostující hráč. Následný přímý kop zahrává Martin Černoch a těsně přestřeluje branku. Roh domácích v 45. minutě signál zahraný mezi Radimem Košelíkem a Martinem Černochem. Druhý jmenovaný střílí do gólmana, míč se odrazí k Danovi Hrivňákovi a ten vrací míč do opuštěné brány. Hostující hráč skluzem vyráží i za pomocí „jasné“ ruky míč mimo tři tyče.

 

Rozhodčí mlčí a odpískal konec prvního poločasu.

Snaha od začátku, až do konce

Úvod druhé půle vychází domácím znamenitě a to když ve 49. minutě, Radim Košelík centruje míč na jedenáctku na hlavu Romana Košelíka, který trefuje jen tyč, ale míč se šťastně odráží na nohu Radka Knybla, který pohodově vsítil branku a dostává Veřovice do vedení. Snaha Veřovic nepolevuje, Martin černoch se blýskl samostatným průnikem, ale střela minula jen těsně levou tyč. Ani hosté se nechtějí vzdát v 61. minutě kombinují na hranici šestnáctky a svou akci zakončují střelou k tyči, ale zasahuje Martin Fojtík a vyráží na roh. V 70. minutě rychlý protiútok domácích kdy po ose Dan Šimíček - Roman Košelík a zakončující Martin Černoch…střela však končí vedle brány hostů. Odpověď domácích na sebe nenechá dlouho čekat v 73. minutě, po pravé straně zatáhl míč Roman Košelík, přesným centrem našel hlavu Romana Košelíka a Veřovice vedou o dvě branky.

Další ohrožení domácí brány přichází v 81. minutě, kdy hosté střelou donutili jít na zem gólmana Martina Fojtíka, ale ten udržel nulu na svém kontě.

V nastaveném čase konkrétně v 92. minutě, Martin Černoch dává definitivní podobu dnešního výsledku. Perfektně ho mezi dva beky poslal Dan Šimíček a Martin Černoch podél gólmana ke vzdálenější tyči skóruje na 3:0.

 

 

Zdroj: webové stránky AFC Veřovice



Ohlasy k zápasu


AFC Veřovice
Mafo, fanoušek: "První půle sice byla bezbranková, ale dostávali jsme se do zakončení a měli jsme několik slibných akcí ke vstřelení branky. Hosté sice měli velkou šanci v podobě nastřeleného břevna, ale věřil jsem, že dnes všechny body zůstanou doma. V druhém poločase jsme již byli herně lepší, pomohl nám k tomu i rychle vstřelený gól. Celý tým šlapal a pod vedením kapitána Radima Košelíka šel vítězství naproti. Radim, jako správný kapitán byl u všeho podstatného a byl to jeho zápas a vyšel mu perfektně."




Sestavy


AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - D. Hrivňák [-] (63. A. Šimíček [-] ) , D. Šimíček [-] , L. Pítr [-] , M. Černoch [-] , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] (75. M. Moravec [-] ) , R. Košelík [-] (80. O. Fojtík [-] ) , M. Adamec [-]

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Grulich [-] - J. Burget [-] (78. J. Strnad [-] ) , R. Frýdl [-] (55. P. Goláň [-] ) , M. Goláň [-] (67. D. Vaculík [-] ) , P. Horák [-] , J. Goláň [-] , L. Burget [-] , M. Černoch [-] , L. Polónyi [-] , D. Indrák [-] , D. Shaparenko [-]

ŽK: 84. M. Kupčák - 63. D. Shaparenko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLANÝ Jan - SLADKÝ Ondřej, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.