3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka pro Hukvaldy žádný bod nepřinesla


Branky


5. Z. Hromádka , 14. V. Erle , 83. M. Pop
0

V dohrávce 7. kola nastoupily Hukvaldy možná i díky chytrosti mořkovských funkcionářů a benevolenci STK ve středu v Mořkově ve středu 04. 10. 2017 už od 16:00, kdy ke smůle hostů byli ještě touto dobou v práci Kavka, Galus, Procházka, Volný a navíc k dlouhodobě zraněnému Tobiášovi přibyl Gold.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl rozhodující

Porážku u zeleného stolu se chtěli pokusit vyměnit vítězstvím na hřišti, jenže už ve 13. minutě po dvou „standartách“ prohrávali hosté 2:0. Bohužel hostům nepřišel vhod ani den ani čas, někteří hráči touto dobou byli ještě v práci Kavka, Galus, Procházka, Volný a navíc k dlouhodobě zraněnému Tobiášovi přibyl Gold, ale i tak se snažili udělat maximum, aby na hřišti předvedli dobrý výkon.

 

V dalším průběhu poločasu, byli Hukvaldští aktivnějším týmem, ale střely Hubeňáka, Tomka a Ermise nebyly gólové. Co z toho, že ikdyž měli hosté, míč více na svých kopačkách,  poločasový stav zůstal přijatelnější pro domácí 2:0.

Šestá porážka pro hosty z Hukvald

Jestliže v prvním poločase byl k vidění zajímavý fotbal, tak ve druhém tempo hry upadlo a hrál se podprůměrný fotbal z obou stran.

 

V dresu hostů se ve druhém poločase objevili na hřišti Válek a Holub, ale kromě střely Chamráda, která těsně minula šibenici, se jejich pokus o zvrat nepodařil, přestože v závěru utkání hráli vabank.

 

Mořkov si pohodově dokráčel k vítězství a na druhou cestu Mořkov – Hukvaldy jim naložil Pop ještě v 83. minutě jednu branku a konečný výsledek 3:0 je pro hostující a oslabený tým až příliš krutý.

Už šestá porážka v osmém zápase a třetí zápas bez vstřelené branky je ještě více přirazil ke dnu a jediné jak se z této šlamastiky mohou aspoň částečně dostat, jsou 2 nejbližší zápasy a to doma s Vlčovicema a venku Fryčovicema.

 

 

Zdroj/foto: m.martinblahuta@8.webnode.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hukvaldy
Martin Blahuta, trener: „ Co je to platné, že jsme v poli dobře kombinovali, když nakopneme soupeře dvěma nepokrytýma standartkama, přitom se tomu v přípravě na utkání tolik věnujeme. Už se nebudu vracet k tomu, proč jsme hráli v tomto termínu, proti kterému jsme se odvolali, ale křivdu cítíme. Teď nás čekají 2 existenční zápasy, pokud je zvládneme, věřím, že se vše k lepšímu obrátí!“



Sestavy


TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - M. Bajger [-] , M. Hrubý [-] , V. Erle [-] , L. Černoch [-] (61. J. Poledník [-] ) , M. Pop [-] , T. Kunc [-] , M. Machač [-] (78. P. Kučera [-] ) , T. Kučera [-] , Z. Hromádka [-] , M. Galia [-]

TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - D. Hubeňák [-] , J. Chamrad [-] , P. Grufik [-] (61. E. Válek [-] ) , J. Niemczyk [-] , J. Ermis [-] , M. Tomek [-] , P. Plichta [-] , M. Mlčoch [-] , Z. Velart [-] (75. A. Holub [-] ) , M. Vicher [-]

ŽK: 51. M. Machač - 75. M. Mlčoch , 85. D. Hubeňák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - BORÁŇ Tomáš, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.