EXPERT TIP - 22.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 18.6.2017


Zpět na experttip

Lukáš Dudek

Redaktor obou skupin III. tříd a od jara i Krajského přeboru. Stále aktivní hráč, který nastupuje za FK Olešník. S fotbalem začínal na Hluboké, kde prošel všemi kategoriemi až do mužů. Před čtyřmi lety se rozhodl pro změnu dresu a i přes řadu zranění se stále potuluje po krajských hřištích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 1

Komentář:

Na závěr sezony šlágr kola. Jenomže Borku bude chybět osa týmu Kantor, Tasy, Frank a Tengl. I když Tomáš možná zkusí odstát zápas u vápna a sesadit z trůnu krále střelců Tomáše Slámu v domácím dresu. Vzhledem k absencím, volím jasnou jedničku a podle mě se prosadí kromě Slámy i Mešanovič z Voselna Petr Vazač. (smích)

Honza Valenta 1

Veronika Trelová 1

Jaroslav Litvan 1

Stepan Hajek 1

František Filištein 1

Jiří Svatoš 2

David Schneider 1

Zdeněk Žák 2

Jan Lexa 1

Martin Škaroupka 1

Petr Kaše 0

Komentář:

Souboj dvou sousedních vísek. Úsilné má již jistý postup a vítězství v soutěži, po zápase ale mají na hřišti mecheche a to se vždycky koná lépe po vítězném zápase. Borek naproti tomu stále bojuje o druhé místo a tak, pokud se spřátelené vesnice nedomluví za suda a balík klobás o vítězství hostů, skončí zápas remízou. Nějakej gólík přidá nejlepší střelec soutěže Sláma, naproti tomu Boby Novák, nejmenší gólman v historii dospělého fotbalu, se nevyhne tradičně nějakému kiksu.

Tomáš Tengl 1

Jiří Holinka 1

Lukáš Fessl 1

Erik Kubeša 0

Libor Waldhauser 1

Zpět na experttip