Hvězdou víkendu je na základě Vašich hlasů jednoznačně bojovník Mráz

0

Ve dvacátém kole diváky nejvíce oslovil výkon asi největšího bojovníka kola, Radka Mráze. Toho jste na pozici vítěze určili v poměrně jednoznačném výsledku. Radek Mráz totiž svému největšímu konkurentovi odskočil na rozdíl devětatřiceti procent a to už je, co říct. Na již zmíněném druhém místě skončil poté záložník František Pták ze Sokolu Bor, který podle slov svého trenéra neudělal v utkání jedinou chybu. A směrem vzad při pohledu do formace pokračujeme i před představním poslední medailové pozice. Na té se umístil Kšický obránce Josef Havránek, kerému ke třetí příčce stačilo opravdu málo.  

Radek Mráz byl jasným aspirantem a vůbec jedním z největších favoritů na vítězství v anketě pro dvacáté kolo. A to se projevilo i ve výsledcích, kde se ukázalo, že jste Radkovi zaslali doknce osmapadesát procent Vašich hlasů, což rozhodně není málo. Tím jste naprosto smetli ze stolu jeho konkureci. Diváky určitě nejvíce oslovila Radkova bojovnost a sebezapření. A proč vlastně? Náš vítěz má stále nepříjemné potíže s achylovou šlachou, přesto do utkání nastoupil a s velkými bolestmi ho celé odehrál. Ale to není vše. Tento kulhavý hráč se na bodu Danyma podílel obrovským dílem. Dokázal se totiž trefit hned dvakrát a v závěru málem zkompletoval i hattrick, když nastřelil vrchní spojnici brankové konstrukce. Jeho výkon se musel zdát sympatickým určitě všem našim čtenářům. Sympatický? To sedí, protože slovo sympatizovat, znemená v řečtině, v doslovném překladu, spolutrpět.

Mezi prvním a druhým hráčem naší ankety se utvořila ohromná propast. Přesně devětatřecet procent je od sebe nakonec dělilo. Defenzivnímu záložníkovi z Boru, Františku Ptákovi, tak na stříbrnou pozici postačilo devatenáct procent hlasů. Františkovi se utkání velice vyvedlo. Odehrál ho opravdu perfektně. Na svém postu výborně přebíral balóny a rozděloval je mezi spoluhráče. Navíc měl všechny hlavičkové a osobní souboje a přitom se stačil také zapsta do listiny střelců a podílet se na vítězství svého týmu i střelecky. František nesměl v nejlepší trojce určitě chybět.

Na třetí příčku jste pak dosadili obránce. Josef Havránek v utkání proti Třemešné skvěle eliminval soupeřovy útočníky, ale to není to hlavní, proč se umístil až tak vysoko. Vedle skvělého defenzivního výkonu předvedl tootiž Josef také výbornou hru směrem vpřed. Když se totiž nemohli prosadit jeho spoluhráči, kteří to mají za úkol, vzal to tento obránce na sebe. Nakonec vstřelil dvě branky, kterými rozhodl o vítězství svého týmu 5:2.

Všem vítězm závěrem ještě jednou gratulujeme a přejeme jim štěstí do dalších utkání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou