Tip Experta - 12. kolo: Tentokrát se tipování zhostil samotný redaktor portálu

0

Č E S K O K R U M L O V S K O - Místní okresní fotbalová soutěž nám nabízí již dvanácté kolo, k jehož tipům se tentokrát postavil sám redaktor českokrumlovského okresu a poměří své síly s ostatními informátory. "Prvenství si udrží vedoucí Větřní a překvapení kola se jistě nedostaví. Většinu vzájemných duelů ovládnou domácí hráči, o hostující jedinou výhru se postará Rožmberk a duel Lipna s Vyšším Brodem skončí remízou", zní z úst člověka, jenž pravidelně přináší články z okresního fotbalu.

 

Sobota 2. 5. 2015 - 13:30
FC ROMO Český Krumlov -  SK Fotbal Rožmberk  |  TIP: 2 - výhra hostů
Zde není třeba nikterak dlouze přemýšlet. ROMO odehrálo na jaře dva zápasy, v nichž inkasovali rovných dvacet branek a dokázali vstřelit pouze dvě a to jen z výhod pokutových kopů. Na druhé straně hostující Rožmberk si po zimní přestávce též nepřipsal ani jeden bod, ale věřím tomu, že tentokrát výhru vybojuje, soupeře bodově dožene a díky lepšímu skóre jej na osmém místě vystřídá.

 

Neděle 3. 5. 2015 - 13:30
SK Větřní "B" - TJ Dynamo Světlík  |  TIP: 1 - výhra domácích
Vzájemné utkání dvou vedoucích celků vyhraje lídr tabulky. Větřní jde jasně na postup a na domácím hřišti bude figurovat. Sousední Světlík si sice minulý týden zastřílel, čímž si trochu napravil reputaci po předchozí vysoké prohře, ale na vedoucí příčku jej vězřínská rezerva nepustí. Výhoda domácího prostředí bude dvanáctým hráčem na hřišti dosavadního lídra.

 

Neděle 3. 5. 2015 - 15:00
TJ Sokol Benešov nad Černou - TJ Sokol Přídolí "B"  |  TIP: 1- výhra domácích
Ačkoliv přídolští budou moci využít pendly z "A" týmu, k výhře jim to jistě nepomůže. Benešov nad Černou je na vítězné vlně. Na jaře si připsal již pět tref a drží si čisté konto. Přídolí se již dozajista prosadí, ovšem z vítězství se budou potřetí za sebou radovat benešovští. Váhám s tipem na nerozhodný stav, hosté mohou zaskočit, což dokázali před týdnem, ale nakonec věřím tomu, že body zůstanou v Benešově.

 

TJ Sokol Horní Dvořiště - SK Holubov  |  TIP: 1 - výhra domácích
Horní Dvořiště v posledním zápase remízovalo na půdě posledního celku, s čímž rozhodně nemohlo být spokojeno, proto je nyní pro něj jedinou možnou volbou výhra na domácím hřišti. Holubovu se poslední utkání také zcela nepovedlo a body získat nedokázal, proto si tentokrát pro ně půjde aktivně. Štastnější a úspěšnější budou ale domácí, nebojím se si tipnout, že rozdíl branek bude alespoň o tři góly.

 

Neděle 3. 5. 2015 - 15:30
FC Lipno nad Vltavou - FK Dynamo Vyšší Brod "B"  |  TIP: 0 - nerozhodný stav
Poslední utkání, řekl bych, skončí remízou. Lipenští poslední utkání zvítězili a jsou při chuti. "Béčko" Vyššího Brodu naopak nezvládlo střet s lídrem tabulky. Jeho hlavní kádr ale zajíždí do Kájova, kde hraje počínaje sedmnáctou hodinou a tak nemůže spoléhat na nějakou výraznou posilu. Přesto věřím tomu, že utkání vítěze nenajde. Branky padnou minumálně čtyři, ale oba soupeři se po závěru zápasu smírně rozejdou dělbou bodů.

 

 

PŘEHLED BILANCE NAŠICH TIPERŮ
10. kolo
- Vlastimil Sulzer (SK Větřní "B") = 3 z 5 => odkaz na tipy
11. kolo
- Štefan Gondek (TJ Dynamo Světlík) = 3 z 5 => odkaz na tipy
12. kolo - Imrich Hrabovský (redakce Fotbalunas) = ???


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou