Tip Experta - 11. kolo: Vlastní zápasy se posuzují opravdu těžko, uvědomuje si trenér Gondek

0

S V Ě T L Í K - Druhý hrací víkend v jarní části letošního ročníku okresní soutěže na Českokrumlovsku přináší v pořadí již druhou tipovačku pod záštitou TIP EXPERTA. Tentokráte jsme se na vlastní názor a pohled k zápasům zeptali trenéra TJ Dynamo Světlík. Coby soutěžní rozhodčí ví, jak hodnotit zápasy soupeřů na základě vlastní aktivity při řízení vzájemných utkání. Pan Štefan Gondek dává více šancí hostujícím celkům, ale body podle jeho slov zůstanou mimo Světlíku také ve Vyšším Brodě. Jak úspěšné jeho tipy budou, ukáží následující dva dny.

SK Holubov - FC Lipno  |  TIP: 2 - výhra hostů
Už jen postavení v tabulce napovídá více pro šancí pro lipenské, kteří mimo jiné dle mého názoru předvádí lepší hru. Jedno z přátelských utkání hostí jsem v přípravě pískal a svou hrou mě velice zaujali.

 

TJ Sokol Přídolí "B" - TJ Sokol Horní Dvořiště  |  TIP: 2 - výhra hostů
Přídolí, jakožto poslední celek tabulky, moc šancí na výhru mít nebude, vzhledem k výkonům Dvořiště, které nás po posledním kole předběhlo a je druhé. Hosté hrají určitě na postup a zcela jistě utkání dotáhnou do vítězného konce.

 

SK Fotbal Rožmberk - TJ Sokol Benešov nad Černou  |  TIP: 2 - výhra hostů
No, my jsme od Benešova dostali 4:0 a proto jej vidím jako favorita utkání. Benešov hraje dostí nátlakový fotbal, což bude dobrý recept na domácí Rožmberk, který bude držet krok pouhou polovinu zápasu.

 

 

TJ Dynamo Světlík - FC ROMO Český Krumlov  |  TIP: 1 - výhra domácích
Vlastní zápasy se posuzují opravdu těžko, ale já si myslím, že vítězové budeme my, beru-li v potaz soupeřův poslední drtivý duel s výsledkem 1:12. Vyšší Brod měl v to utkání možná nějakou posilu z "Áčka", ale dostat deset branek za poločas je opravdu moc. Zápas musíme zvládnout.

 

FK Dynamo Vyšší Brod "B" - SK Větřní "B"  |  TIP: 1 - výhra domácích
Tak zde to bude složité tipování, ale věřím více v brodské. Ti v posledním kole deklasovali soupeře, o čemž už jsem mluvil a Větřní remizovalo na Lipně, i když hráči Lipna jsou dobří, řekl bych, že Vyšší Brod vzejde z utkání jako vítězný celek. Dynamo hraje doma, kde je chodí podpořit hodně diváků a ti je poženou. Určitě ve výsledku hrozí i remíza, ale spíše si povedou lépe domácí a vyhrají.

 

 

PŘEHLED BILANCE NAŠICH TIPERŮ
10. kolo
- Vlastimil Sulzer (SK Větřní "B") = 3 z 5 => odkaz na tipy
11. kolo
- Štefan Gondek (TJ Dynamo Světlík) = ???


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou