Hráč kola Suchan: Dneska musíte dát lidem to, co chtějí. A lidi se chtějí bavit.

0

Hráčem 19. kola jste zvolili Miroslava Suchana z ratibořských Hor, jenž získal 49% z celkových šestiset hlasů. Fotbalista zatím odehrál v 1. B třídě za tento klub 4 zápasy, i tak se ale fanda Slávie rozpovídal.

Především gratuluji k vítězství a popište nám prosím vaši trefu?

"Děkuji. Tak přihrávku za obranu jsem dostal od spoluhráče Davida Kutiše který hlavičkou přehodil obránce a mě pak nezbývalo nic než překonat brankáře a srovnat na 1:1."

 

Co se týče vašeho celku, jste spokojeni s vašim postavením v tabulce?

"Aktuálně hrajeme na špici tabulky a s momentální kvalitou hráčského kádru a nynější velkou marodkou si myslím, že jsme spokojeni."

 

Máte slušnou základnu fandů, to je asi základ fotbalu ne? Přece jenom se to hraje i pro ty lidi.

"Přesně tak. V Horách chodí velká skupina fanoušků, kteří nás podporují a hodně nám tím pomáhají. Dneska musíte dát lidem to, co chtějí. A lidi se chtějí bavit."

 

Jak jste se dostal k fotbalu?

"K fotbalu mě přivedl můj otec asi v 7 letech. Fotbalově jsem vyrůstal v FC ZVVZ Milevsku, kde jsem prošel od přípravky až po mužskou kategorii. Nyní jsem na hostování za svým kamarádem v Ratibořských Horách, kde se snažím co nejvíce pomoci."

 

Který celek a hráč je vašim oblíbeným?

"Samozdřejmě, že můj nejoblíbenější tým je SK SLAVIA PRAHA. A jako srdcař a věrný fanoušek podporuju i v období, kdy se nám momentálně nedaří."

 

Co říkáte na projekt fotbalunas,cz a na samotnou soutěž Sestava kola?

"Je dobře, že je vidět a slyšet i o méně populánějších a nižžších soutěžích. A ikdyž by se dalo říct, že posouzení hráčů kola je hodně neobjektivní, tak je dobře, že vůbec něco takového je a že se o to někdo zajímá. O čemž oněch 600 hlasů v posledním kole svědčí."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou