Napadení rozhodčích. V jednom případě se hráč přišel po předčasném ukončení duelu omluvit

0

To tu dlouho nebylo... Ve dvou zápasech uplynulého víkendu došlo k napadení rozhodčích. Zatímco jeden z nich se rozhodl utkání ihned ukončit, druhý nechal utkání dohrát. 

Zápas FK Kovo - TJ Sokol Kokonín, 8.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | Okresní přebor byl chvíli před koncem 3:2 ve prospěch hostů. V 89. minutě bylo ale utkání předčasně ukončeno pro inzultaci hlavního rozhodčího hostujícím hráčem Serbusem. Ten měl dle popisu rozhodčího jej udeřit po odpískání pokutového kopu oběma pěstmi prudce do hrudi do oblasti prsou. "Úder byl tak silný že jsem upadl na zem. Po této situaci, kdy u mě už byli oba asistenti, jsem vstal a píšťalkou jsem ukončil utkání pro inzultaci rozhodčího, které jsem oznámil kapitánúm. V řízení utkání jsem dále nemohl pokračovat z důvodu bolesti na prsou a otřesení ze vzniklé situace," vysvětlil sudí. 

 

"Pokutový kop jsem nařídil za hraní rukou v pokutovém území, kdy při střele domácího hráče na branku hráč hostí zabránil možné střele na branku. Při odchodu do kabin ze hřiště mě hostující hráč vulgárně urážel. Hráči jsem udělil červenou kartu za urážlivé a ponižující výroky," přibližoval svůj pohled na dění rozhodčí. "Při psaní zápisu se do kabiny rozhodčích dostavil hráč hostí a omluvil se za své chování, že je impulzivní hráč a že svého provinění lituje."

 

K napadení sudího došlo i v utkání TJ Sokol Košice - FK METEOR Tábor C, 9.kolo, Jihočeský | Tábor | III. třída. Podle popisu rozhodčího měl hráč domácího mužstva Radosta po odpískání faulu na soupeře projevit hrubé nesouhlasy s rozhodnutím rozhodčího, které doplnil i o nadávky. "Za toto jednání jsem chtěl udělit žlutou kartu, ale než jsem tak učinil, přistoupil ke mně a hrubě do mě strčil," přiblížil sudí. "Po udělení červené padlo několik dalších nadávek a znovu do mě strčil, poté opustil hřiště." Sudí Lopata ale utkání po inzultaci neukončil a nechal zápas dohrát.

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou