HVĚZDY V PRALESE: Lukáš Hartig rozhodl gólem zápas, pak se nechal vyloučit

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Tomáš Rolinek minulý týden vyšel střelecky naprázdno, tenhle víkend si ale vše vynahradil. Trefil se totiž hned čtyřikrát v zápase Titanic Srch - SK Křičeň, 11.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor a upevnil si místo v tabulce kanonýrů soutěže.

 

Hattrick nasázel Karel Piták Michal Ordoš - i Ordoš už je nejlepším střelcem soutěže (OP Kroměříž).

 

Dva góly dali Emil RilkePavel SimrMilan PacandaZbyněk Pospěch a Lukáš Železník.

 

David Lafata přispěl Olešníku brankou k remíze 2:2. Gól dal při svém prvním letošním startu Tomáš Jablonský

 

Lukáš Hartig dal za Veletov rozhodující branku při výhře 1:0, ale v 84. minutě viděl červenou kartu. Z branky se radovali i Martin KnakalJan FlachbartJaroslav ČernýTomáš JaníčekPetr PavlíkFerenc RóthLadislav Volešák Tomáš Čížek.

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou