Sedm červených karet, inzultace rozhodčího a policie na místě. Co se dělo v utkání mezi Údlicemi a Duchcovem v sedmé lize?

0

Momenty, které na fotbalový trávník nepatří, přesto se jednou za čas na různých výkonnostních úrovních bohužel udějí. V utkání 7. ligy sk. B Ústeckého krajského fotbalového svazu mezi TJ Sokol Údlice a FK Duchcov, se strhla v závěru utkání mela, která k předchozím dvěma vyloučením na straně hostů, přispěla k dalším pěti červeným kartám a inzultaci rozhodčích. Co se na místě událo jsme se ptali v obou táborech a nahlédli jsme do vyjádření k utkání od rozhodčích po protestu hostů.

Na hřišti v Údlici se hrál pěkný fotbal, v němž Duchcov i navzdory dvěma vyloučeným hráčům vedl čtvrt hodiny před koncem 3:2. Jenže v probíhajícím devítiminutovém nastavení asistent rozhodčího Krutina měl otočit dle hostů evidentní autové vhazování ve prospěch domácích, kteří se následně dostali do gólovky a srovnali na konečných 3:3.

 

I když zbývaly do konce nastavení ještě zhruba 4 minuty, už k jejich dohrání nedošlo, jelikož okamžitě po vstřelení branky se na hlavního sudího Seiferta a asistenta rozhodčího Krutinu, sesypali hráči hostů, kteří po průběhu zápasu již měli příkoří dost a emoce vzplály. Zdálo se, že se utkání dohraje, ale po strčení duchcovského Fauna do asistenta Krutiny hlavní arbitr zápas předčasně ukončil.

 

Na utkání byla přítomna kamera a zde je možné shlédnout celý záznam z odehraného zápasu:

 

Výsledkem strkanice a inzultace sudího je kromě zápisu o utkání, který si můžete prohlédnout v přiložené galerii, také protest podaný týmem FK Duchcov. Vzhledem k velkému obsahu textu jsme jej vyňali a vložili do přehledné grafické podoby, pro lepší čtení. Jak protest týmu FK Duchcem, tak zprávu rozhodčího k vyloučením, můžete tedy nalézt v přiložené galerii. 

 

Zeptali jsme se na celou situaci rovněž v obou táborech. Vyjádření brankáře a předsedy TJ Sokola Údlice v jedné osobě, Martina Luxe, můžete nalézt v přiložené galerii.

 

Při kontaktování trenéra FK Duchcov, Františka Macháčka st., bylo redaktorovi sděleno odkázání na článek Teplického deníku, kde uskutečnil dlouhý rozhovor s popsáním konkrétních situací a odmítáním některých posouzení rozhodčími, které proběhly v samotném utkání. S respektem k práci redaktora Deníku a samozřejmé autorským právům k textu, vkládáme ZDE ODKAZ na jeho článek, kde si mimo vyjádření trenéra Duchcova, můžete prohlédnout i jiná videa z mobilních zařízení, která byla v pohotovosti u postranní čáry, kde ke konfliktu došlo.

 

Ústecký krajské fotbalový svaz na svém YouTubovém kanálu sestříhal záznam z utkání na níže uvedených 5 částí, které si můžete prohlédnout zde:

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou