HVĚZDY V PRALESE: Milan Pacanda přispěl gólem svému týmu k zisku prvního bodu

0

 Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Hattrickem se zaskvěl exligový Peter Grajciar. V plzeňském krajském přeboru dal tři branky za Koloveč do zručské sítě.

Stejně se dařilo i bývalému brněnskému hráči - Pavel Simr patří k oporám Moravských Knínic. Ty míří suverénně za postupem od prvního kola, Simr je s 13 góly nejlepším střelcem soutěže.

 

Dvěmi góly se může pochlubit Emil Rilke, kterého si fanoušci budou pamatovat z teplického dresu. Trefil se za SK Brná v ústecké III. třídě. Dva góly vsítil Michal KlesaKarel PitákTomáš MarekTomáš Čížek nebo Jan Moravec.

 

Po jedné brance oslavili třeba Pavel Fořt, který o víkendu stihl dva zápasy. Nejprve nastoupil za křimické áčko, aby pak branku vstřelil druhý den za rezervu ve III. třídě. K fotbalu se vrátil Milan Pacanda, tentokrát dal jeden vícemilický gól a tým urval první bod v sezóně za remízu 3:3. Trefil se i Miroslav Slepička, moderátor Michal HrdličkaTomáš Smola, exbudějovický Ivo Táborský nebo trojice bývalých ligových sniperů - Lukáš ŽelezníkMichal Ordoš David Lafata. Gól dal také Václav Koloušek a bývalý brankář Zdeněk Zlámal.

 

Žlutou kartou byl napomenut Lukáš HartigJan Rajnoch či Ladislav Volešák.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou