KRAJSKÝ PŘEBOR - AKTUÁLNĚ: Víkendové kolo je odloženo!

0

Vytrvalý déšť si začíná vybírat svou daň a v tomto článku najdete aktuální informace o zápasech v rámci krajského přeboru jihočeského kraje.

12:55 - Milí fotbaloví fanoušci. Vzhledem k tomu, že meteorologové v pátek před polednem rozšířili výstrahu na extrémní povodně na téměř celou zemi s výjimkou západu Čech, rozhodl Výkonný výbor Jč. KFS o ODLOŽENÍ všech víkendových zápasů 13. - 15. 9. 2024 soutěží Jč. KFS.

Poprosím oddíly o nahlášení (po domluvě se soupeřem) náhradního termínu utkání do pondělí 16.9.2024. Oddíly, které do pondělí 16.9.2024 nezašlou dohodu o náhradním termínu utkání určí STK Jč. KFS termín dle podzimní TL Jč. KFS na své zasedání ve středu 18.9.2024.

Buďte na sebe a své blízké opatrní a přeji Vám klidný víkend.

 

(ZDROJ: Facebook Jihočeský krajský fotbalový svaz, ZDE)

 

12:30 - Miroslav Mottl (Blaník Strunkovice): V 11:58 přišla zpráva o odložení celého kola KP. O náhradním termínu se bude jednat.

12:05 - FC Semice: Veškeré víkendové zápasy jsou odloženy, hrát se bude v náhradních termínech, které pro tuto chvíli nejsou známy.

12:00 - Rušíme víkend! Podle dostupných informací se zruší veškeré zápasy a to nejen krasjkého přeboru, ale i nižších soutěží, včetně zápasů mládeže. Oficiální zprávu zveřejníme co nejdříve bude dostupná. 

11:15 - Utkání mezi Trhovými Sviny a Třeboní je zrušeno. Informaci potvrdil zdroj z hostujícího celku.

11:10 - Miroslav Jelen (hlavní trenér Sezimona Ústí): Pokud se nezruší celé kolo, tak budeme hrát v sobotu od 17:00h na Soukeníku na UMT. 

10:40 - Druhý dnešní zápas mezi Trhovými Sviny a Třeboní zatím odložen dle zpráv není. Průběžně budeme všechny fanoušky informovat.

10:15 - Páteční šlágr kola se neuskuteční! Důvodem je nezpůsobilé hřiště na půdě Roudného. Náhradní termín je v řešení. Odkaz na informaci naleznete ZDE.

 

 

SEZNAM ZÁPASŮ:

 

TJ Spartak Trhové Sviny - TJ Jiskra Třeboň - ZRUŠENO

TJ Malše Roudné - FK Olešník - ZRUŠENO

FC Semice - TJ Osek - ZRUŠENO

FK Protivín - FK Junior Strakonice - ZRUŠENO

FK Týn nad Vltavou - SK Rudolfov - ZRUŠENO

TJ Sokol Sezimovo Ústí - FC ZVVZ Milevsko - ZRUŠENO

FK Třebětice - TJ Dražice - ZRUŠENO

TJ Blaník Strunkovice - SK Mirovice - ZRUŠENO

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou