HVĚZDY V PRALESE: Milan Pacanda zpět na place! A hned dal gól

0

 Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Bývalý hokejový reprezentant Tomáš Rolinek je při chuti. Ve čtyřech zápasech sezóny nasázel za Srch v okresním přeboru už 11 gólů a vládne tabulce kanonýrů. Z jeho posledního zápasu,kdy nastřílel hattrick, jsme přinesli reportáž.

 

Exzlínský profík Tomáš Janíček hraje o level výše v I.B třídě za Veselou. I on vstřelil o víkendu tři branky, celkem už jich má na kontě dvanáct i on je nejlepším střelcem soutěže.

 

Tři branky slavil ještě bývalý hráč Jablonce, Sparty či Bohemky Tomáš Čížek.

 

Dvě branky vstřelil Ferenc Róth. Po gólu Petr PavlíkEmil RilkePavel SimrPavel Fořt či Michal Klesa. Za Vícemilice nastoupila podruhé v sezóně bývalá brněnská hvězda Milan Pacanda. V šestačtyřiceti letech se gólově prosadil poté, co minulou sezónu nenastoupil k jedinému duelu.

 

Gól dal i Miroslav SlepičkaPatrik Gedeon, moderátor Michal HrdličkaJan Rajnoch či Ladislav Volešák

 

Za Olešník v jihočeském krajském přeboru poprvé v sezóně naskočil David Lafata. Na pomoc si tentokrát přivolal bývalého spoluhráče ze Sparty Bořka Dočkala! Výsledek? 4:1 pro Olešník, Dočkal 2 góly, Lafata 1... Ze zápasu máme reportáž i fotky!

 

Brankově se prosadili i Václavové Kadlec (Milín) a Koloušek (Bělá), z gólu se radoval také bývalý gólman Zdeněk Zlámal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou