Chtěli se rvát, tvrdí hosté. Jen jsme je napomenuli, ať neničí kabinu, tvrdí zase domácí

0

U zápasu Sparta Sosnová - TJ Spartak ČKD Žandov, 4.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor nesvítí žádný výsledek. Není to chyba, zápas se totiž nedohrál. A proč? To už v zápise vysvětlil hlavní rozhodčí.

 

"Hostující družstvo odmítlo nastoupit do druhého poločasu vzhledem k incidentu o poločasové přestávce. Podle tvrzení hostujícího družstva vnikli hráči domácího družstva o poločasové přestávce do šatny hostí a začali si vyříkávat věci z prvního poločasu, dle tvrzení hostujícího družstva došlo téměr k potyčce," popisoval sudí s tím, že rozhodčí byli ve své šatně, tudíž incident neviděli.

 

Jenomže domácí s tím zásadně nesouhlasili, dle nich k žádnému žádnému incidentu nedošlo. Podle nich hráč domácího družstva pouze ve dveřích kabiny hostí upozornil družstvo hostí, ať neničí zařízení kabin. Po utkání domácí dokonce ohlásili poničení židle a stolu v kabině hostí.

 

Ze zápasu se tak odehrál jen poločas. Na nastalou situaci o přestávce mohl mít vliv i fakt, že hosté přišli ve 43. minutě o rovnou dva vyloučené hráče.

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou