FOTBALOVÝ ZÁZRAK!!! Hráči Královéhradeckého KFS vyhráli kvalifikaci v Bosně a Hercegovině a postoupili na amatérské EURO 2025.

0

Výběr nejlepších hráčů Královéhradeckého kraje ovládl kvalifikaci na amatérské EURO 2025 a bez ztráty kytičky a postupují na závěrečný turnaj, který se bude hrát příští rok. 

Výběr nejlepších hráčů Královéhradeckého kraje ovládl kvalifikaci na amatérské EURO 2025 a bez ztráty kytičky a postupují na závěrečný turnaj, který se bude hrát příští rok. 

 

Královéhradecký KFS odcestoval do Bosny a Hercegoviny, kde se hrála kvalifikace na amatérské EURO 2025. První zápas odehráli 14.8. 2024 proti týmu z Albánie a díky hattricku Jakuba Slavíka zvítězili 3:0 a připsali si tak první tři body do tabulky.

O tři dny později, 17.8.2024 čekal český výběr druhý zápas, a to proti výběru Centrálního Skotska, který vyhráli 5:0. O první dvě branky utkání se postarali hráči Police nad Metují Michal Strasser a Pavel Franc. O zbylé tři branky, hráči Trutnova, Štěpán Čechovič, Marcel Štěpánek a Jakub Slavík.

Rozhodující zápas o postup Češi odehráli proti domácí Bosně a Hercegovině a byl to zápas o přímý postup na EURO, takže šlo o všechno! Český výběr vstoupil do zápasu lépe a v 10.minutě úvodní branku vstřelil nejlepší střelec turnaje Jakub Slavík. Domácí Bosna v 62.minutě srovnala skóre zápasu na 1:1 kdy se prosadil Kadic. I když našim k postupu stačil bod, zbytek zápasu nevypustili a v 75.minutě zápas rozhodl již zmiňovaný Jakub Slavík, který upravil na konečných 2:1. Český tým tak prošel celý turnaj bez prohry a zaslouženě tak postoupil na amatérské EURO 2025 s celkovým skórem 10:1! 

 

Pojďme se podívat na ohlasy které nám zaslali samotní aktéři turnaje...

Jan Škoda – kapitán týmu: Turnaj měl za mě velice kvalitní obsazení týmů, kde jsme u žádného z nich do poslední chvíle nevěděli, jakou hrou se budou prezentovat. V každém zápase jsme plnili všechny pokyny od trenérů, a i díky naši disciplinovanosti jsme v každém zápase dokázali urvat tři body a dosáhnout tak vytouženého postupu na finálový turnaj. Musím ještě vyzdvihnout cely realizační tým, protože takový servis jsem snad nikde nezažil.

Michal Strasser – obránce: Turnaj v Bosně byl pro nás vstup do neznáma. A hnedka při prvním tréninku jsme si ověřili že nás nebude čekat nic lehkého. Podmínky pro fotbal nebyly ideální jak počasím tam především hrací plochou, která neodpovídala pro takový turnaj jako regions cup je. O to více jsme chtěli uspět. Což se nám hrou, kterou jsme se chtěli prezentovat povedlo. Parta, která se tam nešla táhla za jeden provaz a i proto jsme prošli turnaj bez jediné ztráty bodu.

 

Brankáři: Jakub Vaníček (Slavia Hradec Králové), Jiří Hladik (FK Náchod).
Obránci: Ondřej Mates (Slavia Hradec Králové), Michal Strasser (Spartak Police n.M.), Martin Knap (MFK Trutnov), Filip Drobný (RMSK Cidlina), Jan Škoda (SK Červený Kostelec).
Záložníci: Pavel Franc (Spartak Police n.M.), Štěpán Čechovič (MFK Trutnov), Radek Kollár (FK Týniště), Marcel Štěpánek (MFK Trutnov), Vítězslav Horčička (MFK Trutnov), Jan Kabeláč (Slavia Hr. Králové), Štěpán Blažek (RMSK Cidlina).
Útočníci: Nikolas Bekera (RMSK Cidlina), Adam Novotný (Slavia Hradec Králové), Jakub Slavík (MFK Trutnov), Patrik Brejcha (MFK Trutnov).

 

Realizační tým:

Trenéři: Miloš Dvořák a Roman Čáp
Asistent trenéra: Tomáš Kabeláč
Vedoucí týmu: Jiří Štěpař
Maséři: Pavel Vozdek a Martin Vojtovič
Lékař: Miloslav Matoušek

Výsledky všech odehraných zápasů na kvalifikaci UEFA Regions' Cupu.

 

Královéhradecký KFS /CZE/ – Tým Albánie /ALB/ 3:0 (2:0)

Centrální Skotsko /SCO/ – Region Tuzla /BIH/ 1:3 (0:1)

Královéhradecký KFS /CZE/ – Centrální Skotsko /SCO/ 5:0 (1:0)

Region Tuzla /BIH/ – Tým Albánie /ALB/ 1:0 (0:0)

Region Tuzla /BIH/ – Královéhradecký KFS /CZE/ 1:2 (0:1)

Tým Albánie /ALB/ – Centrální Skotsko /SCO/ 0:0 (0:0)

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou