HVĚZDY V PRALESE: Jiří Kladrubský zažil smolnou premiéru, přetrhl si achilovku

0

 Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Hokejový mistr světa Tomáš Rolinek začal pětigólovým představením. Jeho Srch v okresním přeboru vyhrál 13:0.

 

Exligový Tomáš Janíček už nasázel také pět branek, jen na to za Veselou (I.B třída) potřeboval tři zápasy.

 

Moravské Knínice po postupu do I.B ukazují, že i v této soutěži budou patřit k favoritům. Zvlášť jestli vydrží střelecká chuť třeba Tomáši Oklešťkovi, který už se trefil čtyřikrát ve dvou zápasech. Stejný výkon má za sebou Zbyněk Pospěch (Mokré Lazce). 

 

Karel Piták nastoupil za Lovčice (OP) a trefil se dvakrát.

 

Milín, který už hraje v divizi, se může spolehnout třeba na Ondřeje Mazucha nebo Václava Kadlece. Exsparťanský útočník si ve druhém kole připsal dvě trefy a Milín je tak v divizi zatím stoprocentní. I Mazuch už se stihl střelecky prosadit.

 

Jednou se už zaskvěl přesnou střelou i Milan Baroš (Vigantice), pouze ale mírnil porážku 2:5.

 

Velkou smůlu zažil Jiří Kladrubský. Poprvé nastoupil v jihočeské I.A třídě, když ho do Plané přilákala možnost hrát po boku dlouholetých kamarádů. Jenomže ve druhém poločase se vážně zranil. Kvůli přetržené achilovce může na fotbal na dlouhou dobu zapomenout, Kladrubský hned den po zápase podstoupil operaci. Více jsme psali ZDE.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou