Vydal se na hřiště pomstít faulovaného hráče. A odstartoval tak rvačku, kdy se do sebe pustila mužstva včetně náhradníků

0

Už to zase začíná! Nejen tedy že naplno propukla fotbalová sezóna, kdy se startu dočkala už většina soutěží České republiky. Ale máme tu hned i první neslavné zápisy tohoto ročníku v podobě nedohraných střetnutí.

SUDÍ ODPÍSKAL PENALTU, DOMÁCÍ SE S TÍM NESMÍŘILI

Nedohráno, takový stav svítí u skóre víkendového utkání mezi TJ Jiskra Horní Maršov - FK Mostek B, 2.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A. Domácí v jinak zajímavém zápase vedli po prvním poločase o dvě branky, ale Mostek během šesti minut ve druhém poločase nasázel tři góly a dostal se do vedení 3:2. Pak ale fotbalové dovednosti zastínila sprostota. 

 

Vše se odehrálo v 75. minutě. "Po odpískané penaltě v neprospěch domácího týmu probíhaly různé výhružky a urážky takřka od celého týmu domácích i diváků," stěžoval si sudí v zápise o utkání. "Minimálně dva diváci rovněž před ukončením utkání vběhli na hřiště, kde následně proběhly urážky a výhrůžky vůči rozhodčímu." Domácí tým se podle rozhodčího choval agresivně a tak "z důvodu strachu a nebezpečí inzultace bylo utkání předčasně ukončeno."

 

Jeden z domácích hráčů se s tím nesmířil a podle sudího jej po ukončení utkání následoval za používání nadávek až do kabiny.

 

MSTITEL VEDOUCÍ ODSTARTOVAL HROMADNOU BITKU

Nedohrálo se ani utkání SK Býšť - Sokol Staré Ždánice, 2.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A.  

Podle popisu sudího totiž v 85. minutě za stavu 4:3 ve prospěch Býště po hrubém faulu na hostujícího hráče u střídačky vběhl na hrací plochu vedoucí mužstva hostů a napadl faulujícího hráče domacích. "V tom okamžiku došlo k hromadné rvačce i zapojení diváků do rvačky. Rvala se obě mužstva, i nahradníci," sdělil sudí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou