HISENSE SESTAVY ROKU - Tři z vítězných fotbalistů se mohou těšit na parádní ceny!

0

Na webu fotbalunas.cz jste ve spolupráci s partnerem ankety Hisense mohli hlasovat v anketě o nejlepšího hráče sezóny 2023/2024. Ideální jedenáctky fotbalového roku jsme zveřejnili v několika desítkách soutěží. Došlé hlasy jsme sečetli a známe tak jedenáctku hráčů s nejvíce hlasy! A trojice fotbalistů, o kterých rozhodlo losování, se může těšit na hodnotné ceny od Hisense, a to například na QLED Smart TV!

Jak vypadá jedenáctka nejúspěšnějších hráčů sezóny? Je složena z hráčů, kteří vyhráli anketu HISENSE SESTAVY ROKU ve své soutěži a zároveň nasbírali největší počet hlasů ze všech sestav.

 

TOP JEDENÁCTKA FOTBALOVÉHO ROČNÍKU 2023/24

Marek Wrána (OP Opava, brankář SK Bohuslavice)

 

Adam Prchal (I.A sk. B Vysočina, brankář SK Luka)

 

Milan Vančát (I.B sk. B Jihočeského kraje, brankář Sokol Sedlice)

 

Lukáš Knap (KP Královehradeckého kraje, FK Náchod) -  teprve devatenáctiletý obránce chyběl pouze v jednom zápase a na obránce se může pochlubit velmi dobrou bilancí čtyřech branek a třech asistencí.

 

Martin Ošmera (IV. třída sk. B Třebíč, Heraltice) - Mladý křídelník, který působí na levé straně hřiště. V sezóně podával stabilní výkony. Vstřelil sedm branek, další góly připravil.

 

David Zdeněk (OP Kolín, Slavoj Ratboř) - Asi nejrychlejší hráč soutěže, který zvládá kombinovat profesionální hokej a výkonnostní fotbal. K výbušnosti přidává i čich na góly a důraz. Dokáže zahrát i ve středu pole či samém hrotu útoku. Neodehrál příliš zápasů, ale i přesto se stal klíčovou postavou Ratboři. Vstřelil čtrnáct branek. 

 

Tomáš Linhart (I.B sk. B Plzeňského kraje, Hrádek) - Vůdčí osobnost týmu, nepostradatelný článek zálohy. Nastřádal devět gólů a několik asistencí. Hrádek se po nevydařeném podzimu vyšvihl na jaře až na čtvrtou pozici.

 

Michal Kubín (I.B sk. A Jihomoravského kraje, Cetkovice)

 

Jakub Petrželka (OP Blansko, Olešnice) – Olešnickým na první trojku nechybělo mnoho, k tomu se výrazným podílem připsal i Jakub, který svými 15 vstřelenými brankami útočil na nejvyšší příčky tabulky střelců. Pohled na kartu hráče.

 

Jakub Lukavský (Divize A, Komárov) - Patnáct branek za sezonu je slušný počin, právě tolik nasázel komárovský útočník. 

 

Roman Žurek (I.A sk. A Jihočeského kraje, Strunkovice) - Forma Romana Žurka gradovala postupem ročníku, na jeho konci předváděl naprosto perfektní výkony a nakonec si vystřílel s 27 góly korunu krále střelců. Žurek odehrál 24 zápasů, 1979 minut.

 

A na co se může těšit trojice vylosovaných hráčů z hvězdné jedenáctky? První cenou je nadupaná televize  od Hisense. Druhý hráč pak získá robotický vysavač a na třetího vítěze další sestavy roku čeká kontaktní gril.

 

 

 

VÝHERCI:

 

1. cena - Marek Wrána (QLED Smart TV Hisense)

 

2. cena - David Zdeněk (robotický vysavač Hisense)

 

3. cena - Milan Vančát (kontaktní gril Hisense)

 

 

 

Podmínka pro předání ceny: Hráč musí mít existující registraci a ozvat se na info@fotbalunas.cz z mailu, pod kterým je na fotbalunas.cz zaregistrován.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou