TIP EXPERTA - 24. kolo MSD "D": Mario Rossi

0

Expertem 24. kola MSD "D" je trenér Hodonína a odborník na jihomoravský fotbal Mario Rossi. Mario hrával fotbal v mládeži za Tatran Bohunice, Jiskru Rýmařov a LeRK Brno. Svoji aktivní hráčskou činnost ukončil ve 31 letech ve Spartě Brno, kde hrál od přechodu do mužské kopané. Trénování se začal věnovat už v dorostu, když vedl přípravku Tatranu Bohunice, dále působil v žákovských kategoriích Sparty Brno a dorosteneckých kategorích Zbrojovky. V roce 2010 poprvé vyzkoušel trénování mužské kategorie a to v Dostě Bystrc, kde začal jako asistent a skončil jako trenér. V roce 2011 odešel do RSM Hodonín kde působil v roli hlavního trenéra SCM. V této funkci působil 4 roky, přičemž před koncem každé sezóny převzal i tým mužů v bojích o záchranu v divizi. Od sezóny 2014 působí jako hlavní trenér divizních mužů FK Hodonín. V roce 2005 dokončil studium licence UEFA A a v roce 2009 UEFA trenér mládeže.

FC Viktoria Otrokovice - SK Bystřice nad Pernštějnem            Tip:1

Tento souboj druhého se čtvrtým týmem bude určitě velice zajímavý a vyrovnaný, považuji jej za šlágr kola, protože se snaží obě mužstva o aktivní kombinační fotbal. Věřím Otrokovicím, které dají o branku více než soupeř.

 

TJ Fatra Slavia Napajedla - TJ Sokol Tasovice                           Tip:0

Souboj o šest bodů,v bojích o záchranu. Domácí ještě na jaře nevyhráli přitom mužstvo vstřelilo už deset branek, bohužel se jim to nepodaří ani proti Tasovicím, které trenér Steinhauser připraví dobře takticky.

 

TJ Slavoj TKZ Polná - FK Hodonín                                             Tip:0

Do Polné jedeme bodovat. Polná je lepší v útočné než obranné fázi, my naopak. Naši mladí hráči poslední dobou hrají lépe venku, kde není vyvíjen takový tlak. Bude rozhodovat disciplína.

 

SFK Vrchovina - FK Mutěnice                                                     Tip:1

Vrchovina má bratry Smetanovi, kteří rozhodnou tento souboj a to především po standardních situacích. V minulém kole u nás hráli velice dobře.

 

FC Slovan Havlíčkův Brod - FK Pelhřimov, o. s.                        Tip:1

Pelhřimov se zvedá výsledkově, udělal na jaře už devět bodů, domácí mají mladé běhavé mužstvo, které soupeře přehraje fotbalovostí.

 

FC Velké Meziříčí - FSC Stará Říše o.s.                                       Tip:1

Velké Meziříčí doma vyhraje, jelikož má několik rozdílových hráčů než všechna ostatní mužstva divize, plus příprava trenéra Smejkala dává dohromady skvělý tým.

 

FC Slovan Rosice - FC Žďas Žďár nad Sázavou                        Tip:1

Jelikož mám v Rosicích spoustu známých přeji jim vítězství, ale po odchodu Živného  a dodatečném trestu Malaty, který je mozkem týmu to budou mít velice těžké. Rozhodne penalta.

 

FK Blansko - ČSK Uherský Brod                                                            Tip:0

Další souboj takzvaných o šest bodů. Zkušený trenér Ondrůšek postavil na jaře tým, který prohrál pouze jednou a to v minulém kole. Myslím si, že hosté z Blanska povezou minimálně bod.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou