Sestava roku OP Kolín: Kdo jak hlasoval?

0

Sestava sezony je již nějaký ten pátek venku, ale hlasování trenérů a hráčů zatím k dispozici nebylo – až do teď. Kdo a proč tak hlasoval, se dozvíte níže.

Útočník Ratboři Jaroslav Svoboda:

Hurt-Jedlička,Biško,Čapek,Kuchař-Hradílek,Martínek,Kmoch,Zdeněk-Blecha,Pavlík

 

 

Obránce Krakovan Ondřej Černý:

Gólman: Jakub Hrdinka – nejméně obdržených gólů, skvělá komunikace a hra nohama.

Bek: Michal Hejdu – důrazný hráč, nevím, jestli úplně hraje beka, věřím že by to této sestavy ale zapadl

Stoper: Radek Biško – po všech stránkách výborný stoper

Stoper: Milan Tománek – když není zrovna zraněný, tak je naprosto výborný a těžko se přes něj hraje

Bek: Martin Kutil – u nás hraje sice stopera, ale na beku to umí taky a to fantasticky

Krajní záložník: David Zdeněk – neskutečná rychlost

Střední záložník: Lukáš Martínek – tahoun Zásmuk, zásadní vliv na hru jeho mužstva

Střední záložník: Jakub Kovařík – nepříjemný hráč, tvůrce hry Libodřic

Krajní záložník: Ondřej Sodoma – nevím, jestli je to úplně jeho pozice, věřím, že by ale i na této pozici byl výborný

Útočník: Filip Kubalík – obávaný útočník, bez kterého jsou Nučice poloviční

Útočník: Aleš Dostál – bez něho naše útočná síla značně padá, nechtěl bych ho bránit

 

Útočník Ratboře David Zdeněk:

 

Gólman: Čeněk Hurt (Zásmuky) - jednoznačně nejlepší brankář soutěže podává kvalitní výkony celou sezónu je mladý a perspektivní nebojí se hrát nohama a umí řídit obranu.

Obrana:

Zvolil jsem tři stopery – Radka Biška (Ratboř) Daniel Procházka (Kouřim) Matěj Martin Svoboda (Velký Osek) tato obrana by byla, kdybych si měl vybírat, protože je to za mě nejlepší obrana. Biškovy zkušenosti, přehled a elegance. Procházkův důraz bojovnost a nepříjemnost. Svoboda velice perspektivní a mladý obránce, který se nebojí hrát je důrazný a rychlý.

Záložní řada:

Na levý kraj jsem nezvolil sebe, ale mého bývalého spoluhráče Benjamina Umana (Štítary) je rychlý šikovný s velkou škálou klíček a umí skvěle zakončovat.

Střed zálohy dva dirigenti Lukáš Martínek (Zásmuky), Jan Žilka (Velký Osek). Lukáš Martínek nejlepší hráč této soutěže. Tady není o čem. A Jan Žilka hráč, kterého bych chtěl mít v týmu určuje rychlost hry dává přesné a skvělé přihrávky. Pravý kraj můj další bývalý spoluhráč Jakub Hradílek (Červené Pečky) gólový, rychlý a velice dobrý hráč.

Útok:

Samuel Uman (Štítary) gólový bojovný útočník, který táhne svůj tým.

Filip Blecha (Český Brod) - počet gólů hovoří za vše, ač jsem ho neviděl hrát, něco umět asi musí, když dal tolik branek.

Milan Pánek (Libodřice) – fotbalovost má zkrátka v sobě.

 

Trenér Polep Ondřej Dvořák:

Brankář: Ondrej Barták (POL)- ač odehrál v okresním přeboru pouze jarní část sezóny, tak týden co týden převáděl prvotřídní výkony, spoustu zmařených vyložených gólových příležitostí soupeře, několik chycených pokutových kopů, zkrátka noční můra okresních útočníků, jednoznačně potvrdil, že je to brankář minimálně krajské úrovně.

 

Obrana:

Jakub Lindner (ZÁS) - důležitý defenzivní pilíř jednoho z nejšílenějších mužstev sezóny, přináší do týmu perfektní kombinaci zkušeností, fotbalového umu a rychlosti, díky které dokáže pokrýt spoustu prostoru i za starší spoluhráče.

 

 

Jaroslav Flieger (TUC) - výborně rychlostně vybavený obránce, který přerušil nespočet náběhů soupeřů, extrémně spolehlivý i během krize zranění Tuchorazského mančaft a klíčová postava dobrého postavení totoho mužstva.

 

 

Radek Biško (RAT) - suverénně jeden z nejlepších stoperů soutěže, rychlostí, čtením hry i rozehrávkou držel pohromadě celou Ratbořskou obranu.

 

 

 

Záloha:

Marek Hovorka (LIB) - motor týmu uprostřed Libodřické sestavy, bojovník s nevyčerpatelným fyzickým fondem táhl Libodřice k úspěchu skrze dominanci ve střední záloze.

 

 

David Chvojka (KRA) - komplexní střední záložník z Krakovan, naběhal spoustu kilometrů, pro mančaft trvdě makal a zároveň dodával svému týmu myšlenku a kvalitně zahrával standardní situace.

 

 

Milan Pánek (LIB) - fyzicky silnému Libodřickému mančaft dodával nádech elegance a fotbalovosti, navíc přidal spoustu vstřelených branek

 

 

Jan Vlášek (STI) - někdy možná nenápadný, ale mimořádně důležitý článek celé hry, skvěle diktuje tempo hry, Štítarský dirigent, pro kterého je míč jen další součástí jeho těla, který se zároveň nebojí černé práce a získal pro svůj tým nespočet odebraných míčů.

 

Útok:

Samuel Uman (STI) - neuvěřitelná rychlost, lehkost, bojovnost a efektivita před brankou. 41 gólů v sezóně je opravdu fantastické číslo a se svým bratrem Benjaminem vytvořili skutečně obávané ofenzivní duo.

 

Filip Blecha (ČBR) - 49 gólových zásahů a titul nejlepšího střelce soutěže mluví za vše, famózní sezóna.

 

Petr Pavlík (ZAS) - univerzál s bohatými zkušenostmi, díky kterým táhl Zásmuky v boji za postupem, 23 vstřelených branek a čtvrté umístění mezi střelci okresního přeboru pro borce, který zdaleka ne vždy nastupoval na hrotu útoku.

 

Trenér Velkého Oseka Zdeněk Novák st.:

 

Barták (Polepy)-Biško R.(Ratboř),Nekolný (ČBB),Richter (Polepy)-B.Uman (Štítary),Novák A.(VO),Kmoch (Polepy),Zdeněk (Ratboř)-Pánek (Libodřice),Sodoma (VO),Blecha (ČBB)

 

Brankář Tuchorazi Jan Matoušek:

 

Gólman: v první části sezóny bych neskromně navrhl sebe (smích, ale na jaře to bude gólman Polep Barták. Je na něm vidět, že má zkušenosti z vyšších soutěží, a i díky němu Polepy bojovaly o záchranu do posledních chvil.

 

LO: Dominik Kočí – univerzál, schopný zahrát téměř všude. Nučice s ním a bez něj beru jako velký rozdíl.

 

LSO: Václav Dittrich – měl jsem možnost si s ním zahrát v Plaňanech v přípravě. Hraje s obrovským klidem a je velmi platný i dopředu. Trošku zlý hráč. Přesně zapadá do nesympatického týmu Libodřic.

 

PSO: Petr Pavlík – ligové zkušenosti mluví samy za sebe. Tahoun, a především lídr Zásmuk. Co bychom dali za to mít takovou personu v Tuchorazi.

 

PO: Zdeněk Šmejkal – Brod s ním a bez něj je velký rozdíl. S ním mladí začnou hrát více s klidem, dirigent hry a do toho všeho skvělý fotbalista. Nebýt zdravotních problémů, koukáme na něj v televizi.

 

LZ: Samuel Uman – rychlý, mrštný. Nejlepší střelec Štítar, dává nejednoduché góly a přijde mi dobrý i do kombinace solidní.

 

PSZ: Tomáš Marc – nejlepší fotbalista v Tuchorazi. Pokud po něm nevyžadujete přílišné bránění, je obrovsky platný. Skvělý do kombinace a má přehled o hře.

 

LSZ: Jan Černý – Strašně šikovnej střeďák. Za Brod odehrál snad všechna utkání. Přijde mi vyzrálý, není poznat, že je stále tak mladý.

 

PZ: Milan Pánek – silový, a přesto rychlý a pohyblivý hráč. Dělovka v noze. Nechápu, co furt dělá u těch vidláků z Libodřic.

 

LÚ: Ondřej Sodoma – s jeho návratem Velký Osek začal stoupat vzhůru. Proti nám se zranil a Osek totál bezzubej od té chvíle. Nebýt zranění, tak se ještě snad ještě stihne poprat o krále střelců.

 

PÚ: Filip Blecha – přes 50 gólů v jeho věku mluví za vše. I když v Brodě by o krále střelců zabojoval snad i jednonohý.

 

 

Brankář Krakovan Jan Špinka:

 

Hrstka – Snížek, Baško, Kudrum, Šimák ČB – Kovařík, Miškovský, Zimmermann – Svoboda, Blecha, Dostál


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou