Jak vypadá složení krajských soutěží pro následující sezónu? Chystají se velké změny!

0

Už v pátek 28. června se koná losovací aktiv pro krajské soutěže Jihočeského kraje. Jak vypadá navrhované složení krajského přeboru a skupin I.A a I.B tříd? Stále větší popularitě se pak těší krajský pohár Samson Cup, do kterého se chystá nastoupit 25 týmů!

Složení KP a skupin naleznete v galerii.

 

Do krajského přeboru postoupily Strunkovice a Sezimovo Ústí.

 

V I.A třídě sk. A došlo k vícero změnám. Zahrají si v ní Katovice, které se rozhodly dobrovolně opustit divizi a s převážně tamějšími hráči začít v nižší soutěži, vedení zvolilo I.A. Po postupu v áčku budou hrát Lhenice a Bavorov. Spadl sem i Jankov.

 

Velká neznámá čeká Planou, která jako jediný tým přechází po letech v áčku do B skupiny. Její protivníci se mohou těšit na nový areál s umělým osvětlením, Planá tak jako jediná bude hrát své zápasy od 19:00. O přesunu Plané rozhodly kilometry, kdy se místopisně rozhodovalo zda se přesunou Vodňany nebo Planá. A podle kilometrů k jednotlivým soupeřům to vyšlo právě na celek od budějovického letiště. Ve skupině si nově zahraje i postupující Sepekov a Kardašova Řečice.

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou