NEJ VÍKENDU: Až tisícová návštěva hnala tým za postupem do divize!

0

Co zajímavého se o víkendu událo na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů,  kterými byla v naprosté většině zakončena sezóna 2023/2024. Na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je víkendovým králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKL VÍKENDU

DOMA

20:2 - FK Tachov B - TJ Chodský Újezd, 26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor 

 

VENKU

0:11 - TJ Sokol Lipí - SK Čtyři Dvory České Budějovice B, 25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A

 

STŘELEC VÍKENDU -  7 BRANEK V ZÁPASE!

Miloš Nítek z Kryr, který ovládl tuto rubriku dvakrát po sobě, tentokrát nastřílel "jen" čtyři branky. A tak ho se sedmi góly v zápase nahradil nový vládce - Lukáš Čížek se takto blýskl při výhře tachovského béčka 20:2. 

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU – 650 až 1000 diváků 

Do tohoto přehledu zahrnujeme zápasy od třetí ligy níže. Tentokrát přišla největší návštěva na zápas krajského přeboru. Zápas TJ Slovan Hrádek nad Nisou - TJ Spartak Chrastava si nenechalo ujít 650 fandů podle zápisu z utkání, ale jinde se uvádí až tisícová návštěva! Slovan si výhrou zajistil premiérový titul! „Celý klub byl v napětí, protože se do posledního kola na dálku bojovalo s FC Pěnčín. Kdybychom zremizovali nebo prohráli, tak jsme o to celé přišli. To že se nám podařilo udělat ten poslední krok doma před početnou návštěvou, je pro nás taková sladká třešnička na dortu,“ uvedl za klub Pavel Nývlt pro web hradek.eu.

 

PŘESTŘELKY VÍKENDU

5:8TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl - TJ Slovan Kamenice nad Lipou B, 15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A -  "Ve druhé půli se nebrání," jako kdyby si nařídily týmy. Po půli byl stav 1:2, ve druhém poločase přibylo ale deset přesných zásahů!

6:9 - TJ Start Dešenice - TJ Spůle, 18.kolo, Plzeňský | Klatovy | IV. třída sk. A

 

DIVOČINA VÍKENDU

Kvůli rvačce hráčů se nedohrál zápas MSK Trmice B - TJ Vaňov, 26.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou