Here we go! Přestupová bomba je na spadnutí, Zásmuky posílí dvojice zkušených hráčů

0

Sezona ještě není u konce a první třaskavý přestup je na světě. Zásmuky by měly dle důvěryhodných informací přivést hned dvojici v Okrese etablovaných hráčů, což je jasný důkaz, že ambice na postup o patro výše bude mít tento zkušený tým i v nadcházející sezoně. O jaké hráče jde?

 

 

První posilou z našeho výčtu je Jaroslav Svoboda. Jednatřicetiletý driblér s kvalitní hrou zády k bráně zatím zapsal v této sezoně šest branek za 24 zápasů a po roce v Ratboři tak mění dres za výběr druhého mužstva tabulky. David Zdeněk v létě přicházel z Červených Peček s Jaroslavem Svobodou a spolu i odchází. Pětadvacetiletý rychlík, mimo jiné i profesionální hokejista, patří k tomu nejlepšímu, co Okres v této sezoně nabízí — čtrnáct branek v šestnácti střetnutích hovoří za vše. Mladý hokejista dokáže zahrát taktéž ve středu pole.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou