Nová příležitost pro mladou krev, Roman West je novým trenérem Slovácka!

0

Po odchodu trenéra Martina Svědíka se na lavičce Slovácka usadí Roman West. Dvaačtyřicetiletý trenér podepsal smlouvu do roku 2027.

Do klubu přišel v zimě a půl roku trénoval dorost Slovácka a nyní dostává šanci na lavičce A týmu. Poprvé bude tedy trénovat v ligovém fotbale. Jak řekl, tak se těší nejen na hráče, ale také na fanoušky.

 

Svou hráčskou kariéru ukončil v Kravařích už ve dvaceti letech a docela brzy začal s tou trenérskou a to právě v Kravařích, kde vedl dorost v krajském přeboru. Poté odešel do Baníku Ostrava, kde u mládeže strávil bezmála deset let. Začínal na starém Jeremenku, které nyní už neexistuje. Učil se od těch nejlepších a to od Wernera Ličky a Bohumila Pánika. Byl asistent trenéra u šestnáctky a sedmnáctky Baníku, poté sám vedl žáky na sportovní škole Šoupala. Vedl také hráče jako Lukáše Sadílka či Daniela Holzera, se kterými udělal dva tituly. Po převratu a změně majitele všichni u Baníku skončili. Roman West si poté dodělal profesionální licenci a poté šel do Vítkovic a Karviné. Ve Vítkovicích postoupil s týmem do MSFL a poté i do druhé ligy, kde společně s Ivanem Kopeckým dokázali zachránit tým a setrvat ve druhé nejvyšší české soutěži. Následně se vrátil do Baníku, přes Hlučín se dostal do Opavy, kde se dostal dokonce s týmem do baráže o nejvyšší ligu, tam bohužel ale nestačili na pražskou Bohemku. Poslední angažmá trenéra Westa bylo v Třinci, odkud poté odcházel právě do Slovácka.

 

 

 

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou