TIP Experta - 16. kolo - Václav Vávra FC Praktic Pištín

0

Největší pozornost bude v 16. kole upřena na nedělní šlágr mezi Lipím a Boršovem. Hraje druhý s prvním, výhra Lipí by zdramatizovala boj o postu. Naopak výhra Boršova, už by znamenla viditelný krok do Okresu. Zápasy tipuje obránce Pištína Václav Vávra, jehož tým čeká v sobotu záchranářský souboj s mužstvem Vrábče. Jak tipuje zbylé zápasy?

Koloděje - Mokré  tip 0 ( sobota 2.5. – 16:00 )

 

Kolodějum se poslední zápasy daří. Výhodou pro ně bude domácí prostředí, kde je podporují diváci, a taky jejich menší hřiště na kterém umějí hrát. Naopak Mokrému se daří střídavě, záleží u nich jak se na zápas sejdou. 

  

Žabovřesky - Strýčice  tip 1 ( sobota 2.5. – 17:00 )

 

Tento zápas bude mít jednoznačný průběh. Strýčice vydrží domácím odolávat maximálně první poločas. Jde o zápas tradičního vyhroceného derby, kde několik žabských hráčů hrálo pár posledních sezon právě ve Strýčicích. Strýčicům bude hlavně chybět jejich kapitán, na kterém jejich hra stojí.

 

Neplachov - Týn B  tip 1 ( sobota 2.5. – 17:00 )

 

Neplachov bude chtít doma vyhrát. Škoda je, že si nepohlídali áčko Týna které hraje už v sobotu. V Neplachově můžou očekávat několik pendlů, bez kterých béčko Týna na jaře ani nebodovalo. Věřim, že to hráči Neplachova zvládnou a Týn porazí.

 

Pištín - Vrábče  tip 1 ( sobota 2.5. – 17:00 )

 

Bude to klasický záchranářský boj. Vrábče vyhrálo dvakrát doma, kde těží ze svého hříště, na kterém se soupeřům těžko hraje,ale venku bodují jen zřídka. Pištín bude chtít napravit nepovedený zápas v Týně a navázat na kvalitní výkon v Mokrém.   

 

Lipí - Boršov   tip 1 ( neděle 3.5. – 15:00 )

 

Boj o čelo tabulky bude velmi zajímavý zápas. Domácí se určitě budou chtít přiblížit hostům na 3 body v tabulce. Boršov má v týmu Grubera, který táhne většinu akcí Boršova. Pokud se domácím podaří ho ubránit, mohli by zvítězit.

 

Bavorovice - Dívčice  tip 1 ( neděle 3.5. – 17:00 ) 

Hostům se na jaře nedaří a toho budou chtít domácí využít a určitě vyhrát. Hrajou doma, tak použijí hráče z A týmu. 

 

 

Úspěšnost tipů v minulém kole: 15. kolo - David Kneys ( TJ Mokré ) -  3/6


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou