NEJ VÍKENDU: Deset žlutých a čtyři červené karty? I takové zápasy jsou!

0

Co zajímavého se o víkendu událo na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je víkendovým králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKL VÍKENDU

DOMA

15:0 - Tento výsledek byl k vidění o víkendu v České republice na dvou hřištích. Nová Ves takto rozdrtila Pozořice B (více ZDE) a Terezín si pohrál s Podsedicemi (více ZDE).

 

VENKU

0:17 - Olympia Cerhenice - SK Český Brod B - Poslední celek tabulky kolínského okresního přeboru si připsal ostudný debakl, aktuálně má přesně o 100 branek více obdržených, než vstřelených.

 

DIVOČINA VÍKENDU - 5 ČERVENÝCH

TJ Sokol Černovír - Dolní Čermná - Málokdy se stane, aby červených karet bylo v zápase uděleno více, než žlutých. V Černovíru se tomu tak stalo, hlavně kvůli čtyřem vyloučeným z 91. minuty.

Pořádně se oháněl kartami sudí v Chodově, který hostil Chotěšov. Výsledkem byly čtyři červené a deset žlutých!

 

STŘELEC VÍKENDU -  BRANEK V ZÁPASE

Václav Kovář za béčko Doubravky vstřelil v sezoně 11 branek. Jenomže hned sedm z nich zvládl v posledním kole! Právě takovou porcí přispěl týmu k výhře 14:0.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU – 818 diváků

Na zápas ČFL mezi Ústím nad Labem a Českou Lípou přišla parádní návštěva. A diváci nelitovali - viděli napínané utkání se šťastným koncem pro domácí barvy.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou