Hlasujte v sestavách kola pro své favority! Všichni vítězní hráči se dostávají do slosování o parádní ceny od Hisense

0

 

I v letošním roce pokračujeme ve spolupráci se společností Hisense, která je mimo jiné partnerem oblíbené Sestavy kola. I letos se můžete těšit na spoustu cen ve formě chytrých 4K televizorů, zvukových lišt i malých domácích spotřebičů v hodnotě 200 000 Kč. Hisense je předním celosvětově působícím výrobcem inovativního sortimentu technologických produktů a světovou dvojkou v kategorii TV. Je také oficiálním partnerem blížícího se ME ve fotbale – UEFA EURO 2024. 

Na webu fotbalunas.cz budeme i v jarní části sezóny v jednotlivých soutěžích uveřejňovat Hisense sestavy kola, složené z hráčů, kteří v daném kole nejvíce zazářili. Fanoušci pro hráče mohou posléze hlasovat, s vítěznými Hisense Hráči kola následně přineseme rozhovor. A to není vše - právě vítězní hráči získávají, stejně jako na podzim, šanci získat jednu z hodnotných cen od našeho partnera! 

 

Na jaře tak proběhnou dvě losování, ze kterých vzejdou dva výherci. A to ze všech vítězných hráčů Hisense sestav kol v měsíci březnu ve spojení s dubnem, a podruhé budeme losovat z Hráčů kola za měsíc květen ve spojení s červnem. Další ceny od Hisense pak už jsou nachystány pro tradiční Hisense sestavy sezóny, kde se bude hlasovat pro ty nejlepší za celý fotbalový ročník!

 

V galerii přinášíme fotky s výhrami od Hisense z podzimní části sezóny. Hráči sezóny mají velkou šanci stát se dalším v pořadí!

 

ČTĚTE TAKÉ: I letos pokračujeme ve spolupráci s partnerem - technologickou společností Hisense

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou