Šlágrem kola bude zápas Plzně se Spartou. Tipujte a vyhrajte další z cen!

0

Tpujte na fotbalunas.cz a ukažte svůj odhad! Stačí se zaregistrovat na náš  web a tipovat, nic víc už nepotřebujete' Pro zápasy Fortuna ligy tu máme pro tipéry navíc extra motivaci - nejúspěšnější tipér se může každý týden těšit na voucher k odběru zboží z eshopu Pivovarů Lobkowicz. Tak neváhejte a po registraci na fotbalunas.cz tipujte výsledky nejbližšího, 24. kola ZDE.

V minulém kole si vůbec nevedl špatně náš expert kola, exligový útočník Petr Smíšek, který správně odhadl pět výsledků. Byl ale krátký na uživatele fotbalunas.cz Petra Bajera! Ten totiž zaváhal jen jednou, připsal si tak hned sedm bodů za sedm správných tipů a po zásluze se může těšit na cenu v podobě voucheru v hodnotě 1000 Kč od Pivovarů Lobkowicz! Prosíme výherce, ať se nám ozve na náš mail z mailu, pod kterým je registrován na fotbalunas.cz.

 

Tak zkuste štěstí a natipujte výsledky příštího kola Fortuna ligy - pro nejúspěšnějšího tipéra (v případě shodného počtu bodů rozhoduje los) je přichystán znovu voucher v hodnotě 1000 Kč od Pivovarů Lobkowicz.

 

Jak si trojice pohárových účastníků poradí s nabitým programem? Šlágrem kola je zápas Sparty v Plzni, kdo prokáže v neděli více sil? Zajímavé střetnutí o záchranu se odehraje v Budějovicích, kam míří Zlín a domácí ho budou chtít v tabulce dostat pod sebe. Jak si poradí Baník s trápící se Sigmou a probudí se Liberec proti Karviné? 

 

TIPUJTE ZDE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou