FOTO: Rezerva Rapidu odstartovala herní prověrky výhrou nad Třemošnou

0

Béčko Rapidu bude v druhé polovině sezony nahánět vedoucí béčko Lhoty. První prověrkou před úvodním duelem jim byla Třemošná, hrající stejnou soutěž na okrese Plzeň - sever. Tatran soupeři na rozdíl od léta, kdy podlehl vysokým rozdílem, vzdoroval o poznání více.

Když se oba soupeři potkali v letní pauze, bylo z toho pro Rapid vysoké vítězství bez inkasovaného gólu. I v nedělním odpoledni to vypadalo podobně. Rapid se dostal do dvoubrankového vedení, na které Třemošná odpověděla kontaktní brankou a následným nastřelenenou konstrukcí branky. Poslední slovo měl ale opět Rapid. Poločasové skóre 3:1 se ve druhé polovině měnilo ještě třikrát. Nakonec z toho bylo po závěrečném hvizdě vítězství celku z Plzně v poměru 5:2.

Rapid Plzeň “B“ - Tatran Třemošná 5:2 (3:1)

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou