Jak dopadne derby? Tipněte si u nás a vyhrajte další z připravených cen!

0

 

Tipliga fotbalunas.cz se rozeběhla, ukažte svůj odhad i vy! Pro zápasy Fortuna ligy tu máme pro tipéry navíc extra motivaci - nejúspěšnější tipér se může každý týden těšit na voucher k odběru zboží z eshopu Pivovarů Lobkowicz. Tak neváhejte a po registraci na fotbalunas.cz tipujte výsledky nejbližšího, 23. kola ZDE.

V minulém kole zaznamenali dva tipéři hned šest přesných tipů z osmi zápasů! Losování nakonec přiřklo z této úspěšné dvojice výhru v podobě voucheru v hodnotě 1000 Kč od Pivovarů Lobkowicz RICHARDU SVOBODOVI! Prosíme výherce, ať se nám ozve na náš mail z mailu, pod kterým je registrován na fotbalunas.cz.

 

Tak zkuste štěstí a natipujte výsledky příštího kola Fortuna ligy - pro nejúspěšnějšího tipéra (v případě shodného počtu bodů rozhoduje los) je přichystán znovu voucher v hodnotě 1000 Kč od Pivovarů Lobkowicz.

 

Tahákem kola je jednoznačně pražské derby, využije Sparta výhody domácího prostřetí, nebo se Slavia rivalovi v tabulce přiblíží? A jak si povede Sigma pod novým hlavním koučem? 

 

TIPUJTE ZDE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou