Ani Slavia, ani Sparta. Kušej prodloužil v Boleslavi

0

Fanoušci obou pražských S se na tohoto mladíka, který v posledních měsících doslova vystřelil, těšili. Nakonec ani jeden tým v dohledné době neposílí. V Lokotrans Aréně totiž bude 23letý podsaditý hráč pokračovat.

 

„Na většinu dosavadních letošních tréninků jsem se díval, protože jsem léčil zranění. Naplno začínám trénovat až tento týden. Herně se pravděpodobně posuneme, noví trenéři jsou hodně nároční a chtějí hrát běhavý a presovací fotbal," řekl pro boleslavský web na adresu nového trenérského štábu v čele s Davidem Holoubkem mladý reprezentant, který v těchto dnech doléčuje své zranění. Kušej podepsal v Mladé Boleslavi do léta 2026 a rád by s novými trenéry podíval do pohárové Evropy: „Všichni v kádru se chtějí novým trenérům ukázat a já k nim budu samozřejmě také patřit. Je dobře, že se chceme všichni posouvat, předhánět a být na sebe nároční. Budeme na jaře potřebovat, aby celý tým na hřišti makal. Čím více bodů budeme dělat, tím více se budeme v tabulce posouvat a určitě chceme poháry pro Boleslav uhrát."

 

„Nová smlouva je hodně důležitá pro klub i pro hráče a jeho další fotbalový rozvoj. Předcházela tomu jednání, která jsme společně s panem Dufkem, Vasilem Kušejem i jeho agentem vedli a musím především Vasilovi poděkovat za to, jak k tomu přistoupil, jak vyzrále jednání probíhala a že jsme se nakonec dohodli na podmínkách prodloužení kontraktu," prozradil generální ředitel klubu David Trunda.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou