Katovice se utkají v přípravě i s rezervou Táborska, trenéra však trápí zranění

0

Fotbalisté Katovic odstartují přípravu na jarní část sezony v pondělí, kdy se poprvé sejdou na umělém hřišti ve Strakonicích. První přírpavný duel pak odehrají o čtrnáct dnů později, kdy se střetnou s třetiligovým B týmem Táborska. 

„Původně jsme se měli scházet už v prosinci, ale museli jsme to zredukovat, protože někteří hráči nemohli. Kluci však bez pohybu určitě nebyli, chodili na fotbálky. Do přípravy nastoupíme v sobotu 6. ledna dopoledne, kdy by měl být takový seznamovací trénink. Naostro začneme 8. ledna na umělce ve Strakonicích,“ vysvětlil trenér Lubomír Vašica. který prozradil, co čeká jeho svěřence během zimních galejí. 

 

„První část klasicky zaměříme na fyzickou stránku a kondici. To potrvá do odjezdu na soustředění v Soběšicích, kam odjíždíme 24. ledna. Tam by tato část měla vyvrcholit a od té doby se budeme již připravovat na herní činnost a vše budeme směřovat k mistrovským duelům,“ řekl pro Strakonický Deník zkušený kormidelník. 

 

A s jakým kádrem může Vašica počítat do začátku přírpavy? „Trápí nás zranění. Honza Chylík je po operaci křížových vazů, na futsale si zlomil klíční kost Tomáš Hnídek. Pracujeme na doplnění kádru. Na druhé straně se nám vrátil z Písku Vláďa Uher, uzdravil se Michal Požárek. Je to zkrátka jako na houpačce," vysvětloval Lubomír Vašica.

 

Na programu mají během přípravy Katovice sedm přípravných zápasů. 

 

Přípravná utkání:

Táborsko B - Katovice, sobota 20. ledna od 13.00.
Strakonice - Katovice, sobota 27. ledna od 14.00.
Dobříš - Katovice, sobota 3. února od 14.00.
Hluboká nad Vltavou - Katovice, sobota 10. února od 17.00.
Přeštice - Katovice, sobota 17. února od 14.00.
Milevsko - Katovice, sobota 24. února (začátek bude upřesněn).
Písek U19 - Katovice, sobota 2. března od 13.00


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou