V zápase nejnižší třídy hráč hlavou přerazil sudímu nos. Incident řeší i policie!

0

Kdepak, zdá se, že ani na zápasech nejnižší úrovně nedokáží hráči najít nadhled a mají zapotřebí si něco dokazovat. Další takový se našel v zápase Pozdeň B - Kačice v kladenské IV. třídě. Hostující Kamil Bašta v něm uštědřil hlavičku rozhodčímu, který si musel volat záchranku.

Osmadvacetiletý sudí Petr Kindl odřídil jen půlhodinu zápasu. Pak došlo k incidentu, který nesnese žádné omluvy. "Hráč Kačice mě fyzicky napadl úderem hlavou do nosu," doložil sudí, který kvůli zranění ani nebyl schopen zápis o utkání. Na doložení svých slov připojil i lékařskou zprávu.

 

"Po inzultaci na místo přijela Policie ČR a záchranka, byl jsem převzat do zdravotní péče," zvládl vyťukat rozhodčí s tím, že bližší popis situace je připraven podat osobně. Utkání tím samozřejmě skončilo, kontumováno bude ve prospěch domácího celku a dá se očekávat pořádný trest pro kačického fotbalistu.

 

"Viníka budeme chtít potrestat co nejspravedlivěji. Tohle prostě ve fotbale nemůžeme tolerovat, opravdu naprosto ne!,“ sdělil pro Kladenský Deník předseda Okresního fotbalového svazu Kladno Petr Blažej.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou