Rozhodčí rozdal týmu čtyři červené karty, po napadení pak utkání ukončil

0

Středokluky se v pražské III. třídě utkaly s Třebotovem. V zápase odehrálo 89 minut, pak ale došlo k napadení sudího Formáčka, který utkání předčasně ukončil.

Třebotov čeká v sezóně na první body, prolomit neúspěšňou bilanci chtěl na půdě Středokluk. Výsledkově si vedl dobře, v 89. minutě vedl 3:1. Horší už to bylo po stránce disciplíny. Sudá Formáček totiž ve druhém poločase udělil hostům hned čtyři červené karty! "V 56. minutě udělena červená karta za hrubé nesportovní chování - hráč hostujícího družstva Toffahi v přerušené hře prudce udeřil oběma rukama do oblasti hrudi nepřiměřenou silou hráče domácího družstva," popsal sudí ve své zprávě první vyloučení. Situace eskalovala tím, že ze střídačky se rozhodl sudímu nadávat náhradník Veis. A tak mu rozhodčí taktéž ukázal červenou kartu.

 

Tím to ale nekončilo. V 80. minutě obdržel Černý druhou žlutou kartu a Třebotov šel do devíti. O pět minut později se v souboji navíc zranil hostující fotbalista, podle rozhodčího po čistém souboji. "Hráči hostujícího družstva projevovali nespokojenost. Na to jsem jim sdělil, že budu nastavovat za dobu, kdy se utkání ve 2. poločase nehrálo minimálně 7 minut, aby se pak nedivili. Několik hráčů hostujícího družstva se ke mně seběhlo, abych jim "vysvětlil", proč jim, dle jejich slov, vyhrožuju," sdělil rozhodčí v zápise.

 

Následně se do něj měl vulgárními výpady pustit brankář Třebotova Rys, kromě nadávek tvrdí sudí, že si vyslechl i výhružku napadením. A tak přišel čas na červenou kartu číslo čtyři. "Po udělení červené se proti mně Rys Michal rozeběhl a násilně, prudce do mě strčil oběma rukama do oblasti hrudníku. Poté ho protihráči odtáhli stranou. Po tomto incidentu jsem utkání ihned ukončil v 89. minutě a odešel do kabiny rozhodčích," popsal rozhodčí okolností předčasného konce zápasu.

  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou