Hráč 19. kola Karel Hoch: Máme skvělý tým!

0

Hráčem 19. kola se stal Karel Hoch z týmu Osek B, jenž získal 48% hlasů. Karel Hoch byl v 19. kole jediným hráčem, který vsítil dvě branky v jednom utkání a výraznou měrou se tak přičinil o vítězství svého týmu na hřišti soupeře. Nyní Vám přinášíme exkluzivní rozhovor, který tento hráč poskytl našemu portálu fotbalunas.cz:  

Především gratulujeme k vítězství v nové hlasovací soutěži Sestava kola na našem webu. Stal jste se tím také hráčem kola. Byl jste nominován jako jediný hráč, který vstítil v 19. kole dvě branky. Pamatujete si, jak k nim došlo?
“První branku jsem vstřelil po přihrávce Mrazíka (J. Mráz, pozn. red.), když jsem obešel brankáře a střílel do odkryté brány. Na druhou branku mi opět přihrával Mrazík, když brankář v domnĕní, že rozhodčí píská faul, se na chvíli zastavil a než se vzpamatoval, tak jsem před ním vypíchl míč a opĕt skóroval do prázdné branky.”

Opět jste se vrátili do čela tabulky a jarní část vám vychází skvěle. Co je podle Vás důvodem, že to Vašemu týmu tak jde?
“Hlavním důvodem je určitĕ dobrá nálada v týmu a skvĕlá parta jak na hřišti, tak mimo nĕj, včetnĕ trenéra. Fotbalovĕ přehráváme vĕtšinu týmů a i když se nám třeba nedařilo, tak svojí bojovností a týmovou hrou dokážeme zápasy vyhrávat.

 

Kterého ze soupeřů považujete za největšího konkurenta v boji o špičku?
“Asi největšího konkurenta vidím v týmu z Lhenic.”


Se kterým spoluhráčem na hřišti si nejlépe rozumíte?
“S Honzou Hájků, protože se mnou hraje v útoku a s Roubasem (Dominik Roubin, pozn. red.), který mi nahrál na hodnĕ gólů. Jinak celkovĕ si rozumím v týmu se všemi.”


Pamatujete si váš nejsilnější fotbalový zážitek?
“Bude to určitĕ z mistrovství Evropy ve Švýcarsku, kde jsme byli s rodinou na zápase Česko-Turecko.”

 

Osek má také A tým. Trénujete spolu nebo odděleně? A chodí-li někteří z Vás kopat za B tým, neberou to třeba nějak negativně?
“V úterý trénujeme společnĕ, ve středu a pátek trénujeme oddĕlenĕ. Negativnĕ to určitĕ nebereme, protože, jak už jsem říkal, máme skvĕlou partu a hrajeme na špici B třídy.”


Měl jste možnost navštívit portál fotbalunas.cz? Jak se Vám líbí?
“Váš portál jsem navštívil díky spoluhráči, který to dal na internet a velmi mĕ zaujalo, že sledujete i nižší soutěže.”

Děkujeme za rozhovor a ať se Vám i Vašemu týmu daří i nadále!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou