Na Táborsku došlo k další inzultaci rozhodčího. Jinde zase tým na protest proti červeným kartám odešel ze hřiště

0

Nebyl by to bohužel tradiční český fotbalový víkend, pokud by se dohrála všechna utkání...

KLIDNÝ ZÁPAS? ALE KDEŽE

V táborské nejnižší soutěži hostily druhé Božejovice už jistého postupujícího Sokol Lom B. Mohlo se tak hrát v klidu, jenomže se stal pravý opak. Rozhodčí v 58. minutě vyloučil domácího Vladimíra Kotalíka a hostujícího Josefa Mrázka. "V přerušené hře na polovině hřiště úmyslně prudce udeřil soupeře nohou do břicha," popisoval sudí Papáček Mrázkův prohřešek, zatímco Kotalík viděl červenou kartu za to, že v "přerušené hře na polovině hřiště úmyslně prudce udeřil soupeře nohou do nohy." Kotalík měl být navíc zraněn a po utkání odcestoval na vyšetření do nemocnice.

 

Jenomže utkání už v okleštěném počtu hráčů nepokračovalo. Situace totiž vyeskalovala. Hostující hráč Pařízek podle uvedení v zápise hlavního sudího násilně udeřil. Rozhodčí popsal, že nebyl schopen pro svou psychickou újmu pokračovat ve výkonu své funkce a proto bylo utkání z důvodu inzultace rozhodčího ukončeno. 

 

JDEME PRYČ!

Ve III. třídě na Znojemsku mezi Pavlicemi a Hevlínem zase rozhodčí Šťáva v 60. minutě vyloučil dvojici hostujících hráčů a červenou kartu si prohlédl i vedoucí hostujícího mužstva. Sudí nejprve trestal Hycla za druhý žlutý faul, následně se do něj slovně pustili jak Patrik Pechal na hřišti, tak Václav Pechal ze střídačky. Hráči Sokola Hevlín na protest odešli z hrací plochy. "Ani po vyzvání nenastoupili zpět," popsal sudí. Vypjaté momenty musela ohlídat i pořadatelská služba.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou